Branje Blazino Z Armrest Snemljiv Hrbtni Podporo Stol, Blazine Posteljo Plišastih Big Naslonjalo Ostali Izmenljive Vratu Blazino Doma Dekor

€11.97

Na seznam želja

Tabela & Kavč Perilo

Opis izdelka


Bullet Točk: 1、Vratu Podpora: Mehka vratu podporo, praktično in udobno, nevidna zadrga design, snemljiv valjast vzglavnik, priročen in prilagodljiv za uporabo.

2、Mehko in Udobno: Perilo tkanine, teksturo, visoke kakovosti PP bombaž, mehko in udobno, nova generacija tri-dimenzionalni waistrest, branje blazino, debelejši design, brace vrat in nasloni za roke, boste dobili veliko podporo za hrbet.

3、Velika Velikost: About75*40*40 cm/27.5*15.7*15.7 v, ki kot nalašč naslonjalo blazino, večji in boljši od drugih!Ne samo navadnih naslonjalo blazino, ampak tudi močan in popoln za podporo celoten zgornji del telesa, ki je neprimerljivo z drugimi blazine.

4、Strani Žepi: debele in dolge roke zagotoviti podporo za svoje komolce.Lahko dajo svoje roke tukaj in uživajte v življenju na najbolj udoben sedečega položaja.Dodatne strani žepi lahko uporabljajo, da imajo vaše očala, telefon in daljinski upravljalnik.

5、Udobno Branje Izkušnje: Popolnoma sprostite mišice, ramena in roke, ki zagotavlja najboljšo podporo za hrbtenico, učinkovito lajšanje nazaj utrujenost, zagotavlja neprimerljivo udobje.Kot topel objem, se boste lahko izognili leži v postelji branje ali curling gor na kavč, branje, gledanje TELEVIZIJE ali igranju video iger.

Značilnosti:

Nova generacija tri-dimenzionalni ledvene podpore, branje blazino, razširjeni, odebeljena design, praktično in udobno, nevidna zadrga oblikovanje, lahko uporabite z valjasto blazine.

Specifikacija:

Tkanina: poliester

Nadev: pp bombaž

Velikost: približno 75*40*40 cm/29.53*15.75*15.75 v

Teža: približno 1700g

Pakiranje: eno stisnjen pakiranje

Seznam Vsebine:

Branje Blazino*1

Opomba:

1. Ker je izdelek zajetno in elastična, je lahko rahlo odstopanje od 2-3cm zaradi ročnega merjenja.

2. Od različnih računalnikih prikaz različnih barvah, barve, dejanski element, ki je lahko nekoliko razlikuje od tistega na sliki.

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)

2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.

3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

4. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

5. Če še niste prejeli pošiljko v roku 60 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

6. Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Tkanine Poliester
Nastavite Vrsto Da,
Features_1 Udobno Branje Izkušnje
Številka Modela Branje Blazino
Starostna Skupina Odrasli
vzorec Mozaik
Polnjenje Drugo
Features_3 Perilo tkanine, teksturo, visoke kakovosti PP bombaž
Oblika U-Oblika
Features_2 s podporo za komolce
Način Ogrevanja USB
Poreklo CN(Izvora)
Tehnika Umetnih, sintetičnih vlaken,
Vnesite Ime Branje Blazino
Unpick in Pranje Odstranljive in Pralne
Slog Sodobno
Funkcija Pomnilnik
Uporaba Sedež
Vzorec Tipa Trdna
Material Poliester / Bombaž
Vrsta Cusion

Podobni izdelki