Rocketek usb 3.0 HUB card reader 4K HDMI je združljiv/DP/VGA Gigabit Ethernet adapter za SD/TF Razširitveno Postajo na Površini Pro 4/5/6

€57.80

Na seznam želja

Opis izdelka


za microsoft surface pro 6 priključek za razširitveno postajo na površini pro 6 zvezdišče usb za surface pro 6 torbica pen za surface pro dock za površinsko dock za surface pro 5 dock pro 4 dock sd card reader tf za površine, pribor za površina tipkovnice, miške kože za površinsko HDMI je združljiv adapter DP VGA coventer 4k

✅【Industriji vodilna tehnologija】Posebne načrta za Microsoft Surface pro 4/pro 5/pro6, vključno z 3xUSB 3.0 port, 1xUSB C Podatki vrata, 1x1000Mb/s RJ45 Ethernet port, 1xHDMI-združljiva vrata 4K/30Hz , 1xDP 4K/30Hz, 1xVGA 1080P, 1XMicro USB , 1x3.5mm audio jack.Kompakten aluminija lupine s trdnimi kakovosti.Enostavno sproščanje toplote.Lahka teža, ki je priročen za potovanja ali poslovno potovanje.

✅【Živo Učinek 3D Video Sinhronizacija&Trojno Zaslon】Ogledalo ali razširiti vaš zaslon s HDMI-združljiv/VGA/DP,tok 4K UHD ali Full HD 1080p video, HDTV da,monitorji,projektorji ali za kino-kot visual praznik.Podpira prikaz 3 zaslonov v istem zaslonu ali split screen mode način,ki zagotavlja živo in HD kakovost videoposnetkov & slika za še boljšo izkušnjo gledanja.

✅【RJ45 Ethernet in Tiho Prenos Podatkov】 Instant stabilen dostop do Interneta s 1000M Ethernet port, kjerkoli in v samo trenutek.Nazaj združljiv z 10/100 Ethernet.Ultra hiter prenos podatkov s hitrostjo 5Gbps za 3x USB 3.0 vrata, a Reže za Kartice SD in TF Režo za Kartico, kot za Površino bralnika pomnilniških kartic.Nazaj združljiv z USB 2.0/1.1 napravami .pomoč za vaš surface pro prenosni računalnik bolje povezati z brezžično miško in tipkovnico.Opomba: USB Hub tudi prihaja z Micro USB vrata, da bi dobili pogon, ko priključite napajanje-lačen naprav, kot so zunanji trdi diski.

✅【Uživajte v vaš najljubši slušalke】Navdušili poslušanje vaše najljubše glasbe z uporabo vaše žične slušalke s klasično 3,5 mm kabel.Ja, to je pravica, za razliko od 90% vozlišča tam, Eletrand premium jumbo hub značilnosti 3.5 mm audio jack.Upoštevajte, da je brez Mikrofona.

✅【Plug and Play &Vroče Zamenjavo】 Št namestitev gonilnika ni potrebna.Zvezdišče USB združljiv z Windows, MAC in Android OS sistemov.Združljiva z vašo za Microsoft Surface Pro 4/Pro 5/Pro 6. ▶Opomba: ne, primerni za surface pro 3 in za surface pro 7. 12 mesečna garancija in ne skrbite na vračilo.

Eletrand Trojno Zaslona 10-v-1 USB Hub/Triple Prikaz Prilagodljivosti, 4K Video Izhod

Triple načini prikaza povečanje vaše učinkovitosti 3-krat.Triple hub zaslon podporo HDMI je združljiv/DP prikazuje, do , ali VGA prikaže do .

Eleganten & Prenosni

Eletrand za Surface pro USB Hub zagotavlja stabilno povezavo in poveča produktivnost naprava za povečanje ženski USB in mini DP vrata, več možnosti za povezovanje.Aluminijasta Zasnova Kompaktna in lahka, odlična spremljava za vaš za Surface pro 4/ pro 5 in za surface pro 6.

Super hitrosti Vrata, 3 x usb 3.0/Tip c podatki vrata

Hitri prenosi podatkov do 5Gbps, dovolj hitro, da prenos visoke ločljivosti film v nekaj sekundah.hkrati brezžično miško ali tipkovnico, da usb3.0 pristanišča.In usb c podatkov chansfer vrata lahko prenesete tip c napravo.

Max 1000 Platforme Mdp Hitri Ethernet

Ponujajo popolno 10/100/1000 Mbps Gigabit Ethernet uspešnosti v RJ45 Ethernet port, zagotavlja stabilno, žične Internetne povezave.

3.5 mm Audio Jack omogoča poslušanje in uporabo USB hub v istem času.

Micro USB polnjenje prek kabla USB vrata ni treba skrbeti, ko povežete svojo moč-lačen naprave, Velike zmogljivosti, voznik ne zna brati.

Postala za Površinsko SD / TF Pomnilniških Kartic

SD in TF kartice bralci podpira do 512GB.Skupna raba fotografij in videoposnetkov, ki ste jih posneli s svojo družino in prijatelji takoj, ali preverjanje snemanje vožnje diktafona z osebnim za Surface pro 6/pro 5/pro 4.

Eletrand multi-funkcijo razširitvene postaje za surface pro 6/pro5/pro 4, Ne potrebuje gonilnikov plug and play, ga Obrnite za površinsko laptop v skrinjo, v vsakem trenutku, tudi če ste na potovanju, še Vedno ni treba skrbeti, da nimajo dovolj vrata. ▶▶Opomba:se ne prilegajo za surface pro 3 in za surface pro 7

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Certificiranje NOBEN
Features5 USB C Ženski USB 3.1 Gen 1
Dolžina for Microsoft Surface Pro 4/5/6 Hub card reader
moč vrata Micro USB 5v Polnjenje Vhodnih Vrat
Vrsta Vmesnika USB 3.0
Vrata 12
Številka Modela SH701
Features2 VGA 1080P/60Hz
Features4 RJ45 1000 Mbps Gigabit Ethernet
Features3 HDMI je združljiv 4K/30Hz
Blagovna Znamka Rocketek
Describle usb 3.0 HUB kartica SD/TF mirco SD card reader
Features1 DP 4K/30Hz
Features6 USB 3.0 do 5Gbps
STANDARD USB 3.0
3. 5mm Audio Jack Samo Podpirajo Avdio Vhod
Plug standard NOBEN
namenske DocKing Postaja za Surface Pro 4/5/6
Poreklo CN(Izvora)
Paket Da,
Funtion HDMI je združljiv/Card Reader/RJ45

Podobni izdelki