JJC L39 Ultra Slim Multi-Coated UV Filter Za Ricoh GR III GR II GR3 GR2 GRIII GRII Kamere, Optično Steklo Objektiva Kamere, Filtri

€14.86

Na seznam želja

vrh

Opis izdelka


JJC F-WMCUVG3 L39 Ultra Slim Multi-Coated UV Filter Za Ricoh GR III GR II Kamere, Optično Steklo, Kamere, Filtri

V JJC F-WMCUVG3 L39 Ultra Slim Multi-Coated UV Filter je zasnovan posebej za Ricoh GR III in GR II kamere.L39 premaz lahko odpravi ultravijolično svetlobo z valovno dolžino krajšo od 390nm.Filter je zasnovan z 19 plasti premaza na vsako površino za zmanjšanje notranjega prikazen in razmišljanja, in da je filter anti-scratch, anti-statični, olje in vodo odporen.Glede prenosa je do 99,5% vseh ali zgoraj, ki vam zagotavlja visoko barvno zvestobo.Filter je izdelan iz visoko kakovostnega stekla in 1,8 mm ultra tanek okvir iz aluminija.Trdoto filter in stekla je do 9HD, ki zagotavlja dodatno zaščito v primeru kapljice ali situacijah, kjer praskanje lahko pride.Ultra slim aluminij okvir je trpežna in lahka.Poleg tega filter, ki prispeva tudi k zmanjšanju prahu, vlage in praskami iz dosegel svoj objektiv element.Ta filter sprejme 3M lepilo, ki je okolju prijazen in odstranljive.

Glavne Značilnosti Izdelka

Posebej zasnovan za Ricoh GR III in GR II fotoaparati

Zmanjšuje prahu, vlage in praskami doseže elementov objektiva

V L39 premaz lahko odpravi UV svetlobo z valovno dolžino krajšo od 390nm

19-slojna prevleka na vsaki površini stekla zmanjšuje odseve in naredi filter anti-scratch, anti-statični, olje in vodo-odpornih

Glede prenosa je do 99,5% vseh ali zgoraj

Izdelana iz visoko kakovostnega stekla in 1,8 mm ultra tanek okvir iz aluminija

Sprejme premium 3M lepilo, okolju prijazen in izmenljive

Paket Vključuje

L39 Ultra Slim Multi-Coated UV Filter x 1

Filter zaščitni ovitek, x 1

Dodatno 3M lepilo nalepke x 1

Kako Uporabljati

Peel off nalepki na filter

Poravnajte filter (3M lepilo strani) na sprednji del objektiva

Nato pritrdite filter spredaj vaš objektiv

Specifikacija

Model

Neto Teža

Bruto Teža

Dimenzije Izdelka

Package Dimenzija

Material

Barve

F-WMCUVG3

4g

59 g

Ф42.8x1.8 mm

100x100x15mm

Aluminijeve Zlitine+Optično Steklo

Črna

1) sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

2) Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila.

3) Če se ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačila mora izpolniti v roku 3 dni.

1) DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)

2) Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.

3) Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

4 )STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

5) Če je niste dobili vašo pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

6) bi radi opomnili, da uvoznih dajatev,davkov ali doplačila prinesel vaš lokalni carinski bo odgovoren za kupce.Za nadaljnje podrobnosti,se lahko posvetuje za vaša lokalne navade pred nakupom izdelkov.

7) ponujamo tudi UPS,DHL hitreje dostava pot v primeru, da morate blago nemudoma.Prosimo, izberite pravilno odpremno način pred nakupom izdelkov.

1) Vse proizvodov, prodanih na JJC Uradni Trgovini so zagotovljena za ENO POLNO LETO pred napak v izdelavi in materialu.

2) Ste za 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Kupec mora jasno descript okvarjen s polno informacij po e-pošti.Če je potrebno, video in povezava do nas, da prikažete z napako.

3) Če ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.NI IZJEM!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.

4) Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in vaš pad#.

5), Bomo povračilo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi deli in pribor, zajeti, PO TAKO Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz www.fijet.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.

6) Bomo nosi vse stroške prevozov če izdelek (- e) je (so) ne, kot se oglašuje.

Menimo, da je najboljše kakovosti in top-razred podjetje izvira iz stroke in storitev.

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Poreklo CN(Izvora)
Material Aluminijeve Zlitine+Optično Steklo
Paket Da,
Številka Modela F-WMCUVG3
Ime L39 Ultra Slim Multi-Coated UV Filter
Vrsta UV Filter
Blagovna Znamka JJC

Podobni izdelki