Brezžični Airbrush Kit, Airbrush Kompresor, Visoka Zmogljivost Črnilo Pokal Airbrush za Nohte Barve Torto, Kolorit

€29.85

Na seznam želja

Ročna Orodja

Opis izdelka


Ta mini kompresor uporablja posebnega non-olje tipa.To je ne-olje naredi prenosnega medija ne sme biti onesnažena.To strokovno airbrush zračni kompresor kit set je pogosto uporablja v izdelavo modelov, torta dekoraterstvo, tetovaže, nail art, itd.

Kako Spray:

1. Izpolnite tekočino v skodelico po redčenje ustrezno.2. Držite airbrush, rahlo v svoje roke.3. S pritiskom na glavni vzvod, tok zraka pojavi.Nato risanje nazaj postopoma za barvo atomizacijo.4. Spray vzorec je v skladu z razdaljo med delovno površino in airbrush.5. Za fine line spray, odstranite pokrovček igle in pridržite air brush, v bližini delovno površino.

Strokovno airbrush komplet za hobi barve obrti.

Airbrush za izdelavo modelov, torta okraski, narišite obris prikrivanje,tetovaže, nail art, itd.

Pokal Prostornina: 20cc 40cc

Številka Modela: Airbrush

Brez Obremenitve Hitrost: 1200rpm

Tip: Mini Spray Pištolo

Moč Tip: Električni

Uporaba: Paint Spray Pištolo

Uporaba: Domov DIY

Krmo Tip: Gravity

Mala in praktična mini kompresor za zrak, prenosni lahka in enostavna za prenašanje naokoli.

Shranite veliko več časa kot ročno risanje in odličen za vašo spray slikarstvo podjetja.

Dvojno delovanje sproži oblikovanje shrani surovin in praktično.

Pogosto uporabljajo splošni model navdušence.

Vhod: 100-250V, 50/60Hz za 0,6 Max

Izhod: 12V, 1.6

Zrak izhod na min: 10Lpm

Max tlak: 25psi

Zračni kompresor teža: 255 g / 9.0 oz

Airbrush teža: 47 g / 1.6 oz

barva:črna

Material:kovina

velikost:Šob premer: 0.m / 0.01 v

Zračni kompresor velikost: 10 * 4.5 * 4.5 cm / 3.9 * 1.8 * 1.8 v

Airbrush dolžina: 14.75 cm / 5.8 v

Vsebina Paketa:

1 * Dual-Akcija 0.m Airbrush

1 * 20cc Tekočine Pokal

1 * 40cc Tekočine Pokal

1 * Vstopni Priključek

1 * Zračni kompresor

1 * usb kabel

Vzdrževanje:

1. Prazno tekočine pokal in speremo z vodo ali s topilom s čopičem.

2. Ponovno skodelico z vodo ali topila, nato blokira iglo, pokrijemo s prstom in spray.

3. Zračni tokovi nazaj v šoba za čiščenje barve, ostala airbrush.

Samo zgoraj paket vsebine, drugih proizvodov, ki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

O številko za sledenje update: Če je vaš številko za sledenje ni logistics informacije, kot je na tisoče pošiljk, poslanih v tujino, logistična podjetja, ki niso posodabljanje logistične informacije se, prosim, obrnite na nas prvič, vljudno Prosim ne neposredno odprete spora.Smo prvi čas za vas, da reševanje!Čas pošiljanja: Vseh izdelkov, smo lahko dostave v 5~8 delovni dan, na običajno smo glede na naročila kupcev čas za pakiranje in odpremo, moramo skrbno preveriti kakovost blaga, preden se na Ladjo, Zato si vzemite nekaj časa, da ravna.Čas dostave: Zaradi višje sile dejavnikov: orkani, rainstorms vpliva na lete.Vodilni v logistiko zamude.Smo iskreni prodajalci, ne bo vam utrpi izgubo.Prosimo, navedite logistično podjetje malo časa obdelave smo čakati na paket, da dosežejo svoje strani.Če vaše logistics informacije prispe na lokalni pošti: Če lokalni pošti pa ni v stik z vami, vas prosimo, obrnite na lokalni pošti v najkrajšem možnem času, da bi dobili vaš paket.Drugače, podaljški prejemu pošiljke, na lokalni pošti se bo vrnil vaš paket, posledice samo-odgovornosti.Zaščita se čas izteka: Ko smo končali času pošiljke, če izdelek zaščita rok teče ven, prosimo, razširitev izdelka varstvo obdobje, ki jih sami ali pa nam pišite, vljudno Prosim ne odprete spora neposredno.

Ko prejmete blaga, če so kakršne koli težave, se obrnite na nas in ne neposredno odprete spora.Obljubljamo vam bomo zadovoljen rešitev, ko mi je potrdil to.Tudi mi vam bo dala pozitivno oceno.Smo iskreno vas vabimo, da nas pusti pozitivne povratne informacije s splošno Podrobna Prodajo Rating (DSR) 5 Zvezd .Ko boste pokazali svojo lepo fotografijo na naši povratne informacije področju prosimo, da pošlje sporočilo povejte nam, naslednja da stik z mano, bo dodatnih presenečenj.Da bi znesek 100 AMERIŠKIH dolarjev, več kot v istem času , mi lahko brezplačna dostava DHL,EMS, UPS, bo postalo naše stranke VIP, uživajo dodatne koristi za vse življenje.

Q: Kako lahko sledenje moje parcele?A: lahko sledite vaši pošti na naslednji spletni strani, ki uporabljajo svojo številko za sledenje: www.17track.net/en (Kopirati brskalnika, da odprete) Q: Kot na drobno ali debelo grosističnega ceni, če sem veliko elementov?A: če morate kupiti veliko elementov, ob istem času, prosim, da me kontaktirate prvi.bom vam ponujajo konkurenčni ceni na debelo .Q: Kako Lahko plačam naročilo?A: www.fijet.si podpira Visa, MasterCard, Maestre Debetno Kartico, Western Union, in nakazilom prek banke.

Če elementi, poškodovana,se moramo zavedati, stik v 24 urah od prejema.Če je predmet, ki je v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in ne bomo se vprašanje, želite vračilo ali zamenjavo.Če ne boste zadovoljni, ko prejmete predmet (napačne, poškodovanih, v okvari, ali element, ki ni, kot je opisano), ga vrnite v roku 7 dni za zamenjavo ali denar nazaj.Za vse osebnih razlogov (izberite všeč ali mi ni treba ne ta izdelek več),povratni prevoz polnilnik bo kupca odgovornost.Ne bomo sprejeti nobenih stvari, ki imajo vonj(parfum.dim,ect.) Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in svoje naročilo ID.

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Blagovna Znamka Xzante
Brez Obremenitve Hitrost NOBEN
Poreklo CN(Izvora)
Certificiranje NOBEN

Podobni izdelki