Sevich 3PCS/SET Anti Hair Loss 25g Keratin Las, Vlaken Spray Z Aplikator Šoba Zgosti Lase, 100 ml Močno drži Lase Sprej

€10.01

Na seznam želja

vrh

Opis izdelka


Sevich 3PCS/SET Lase Stavbe Spray

3PCS/SET: 1pcs 25 g las, vlaken spray 1pcs aplikator šoba 1pcs lase držite spray Barvo za vlaken: Črna,Bela,Rdečkasto,Siva,Rjava,Med Rjava,Temno Rjava,Blond,Svetlo Blond,Med Blondinka Naše barve za lase v prahu ni mastna ali mastna, jo ohranja vaš volumized in debele ves dan.PS: Prosimo, upoštevajte, da SEVICH Las Vlakna kritje redčenje ali zelo tanke obliži za lase.Ni primerna za popolnoma lase, ki so prosta, ali plešasta področja.

Funkcija

3PCS/SET ustreza vašim potrebam,Nastavite za enostavno uporabo.Specifikacije: iz naravnih, barvne beljakovino Keratin, ki je statično polna, SEVICH Vlakna se prepletajo z vašimi obstoječimi las za popolnoma naraven videz.SEVICH odporen na veter, dež, in potenje, vendar zlahka odstrani z šamponom.

Uporaba menija

1.Suho in slog lase kot ponavadi. 2.Sledijo linije las in začeti od zadaj spredaj Shake las vlakna na vaš redčenje področjih.Blok čelo, da bi se izognili, ki spadajo na obrazu. 3.Nežno pat uporabne površine, da se razpršijo izdelek, in da bo videti naravno. 4.To je kazen za oblikovanje las z glavnikom po uporabi izdelka,ampak poskusite, da malo oddaljenost od lasnih korenin, da bi se izognili vlaknin, ki spadajo,če pade,ga lahko obnovite s ponovne uporabe. 5.To lase korektor, ki je začasni učinek.To ni trajna, kjer boste lahko enostavno odstranite, ko se stuširam.

Ladja od Tujini Skladišča je priporočljivo.

Naše tujini skladišča, vključno z naslednjimi državami: Zda, Ruske Federacije; Španija; Združenega Kraljestva.Če shipping države je nad državo, prosim, odločite za ladje, ki od naših v tujini skladišča, tako, da paket je mogoče prejeti hitreje.Predvideni Čas Dobave: 2-15 Delovnih Dneh.

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


NETO WT 3pcs/kompleti
Postavka Vrsta Izpadanje Las Izdelka
Številka Modela Sevich Spray Vlaken Set
Proizvodnja Licenco SC20200925-3PCS
Količina 3pcs/kompleti
Dropshiping Podpora
Ime Sevich 3pcs/set Las Vlakna Spray
3Pcs/set 25 g las vlakna +Nozz;e+sprej za lase
Sestavine Las, Vlaken
način uporabe Le 30 sekund uporablja lase z lectrostatic adsorpcije
Blagovna Znamka sevich
Poreklo CN(Izvora)
Barve 10 barve na voljo za izbiro

Podobni izdelki