Poročna Obleka A-line 2021 Baackless Proti-Vrat čipke Appliques vestidos de novia Poročne Halje Haljo De Mariee Elegnat sodišče Vlak

€92.08

Na seznam želja

Poroke & Dogodki

Opis izdelka


Izdelek Kaže

1. Odlična Kakovost - Vrhunski Tkanine, Posvetil Izdelave, so Natančne Meritve & Popolno QC sistem. 2.Konkurenčna Cena - Več količinah, več popusta. 3.Hitra Dostava?- Pošiljko v roku 10 delovnih dni po naročilo.

Velikost Grafikona

1.Velikost in barve so zelo pomembne za obleko,tako da, ko izberete barvo in velikost, prosimo, da izberete za našo barvno shemo in velikost grafikona,becase velikost mogoče sveti različnih z vašo državo. 2.Če želite po meri narejeno obleko,prosim, pustite sporočilo, da nas o podrobne velikost prsi___,pas___,boki___,votel, na tleh brez čevljev___,Visoke Pete boste nositi palčni ali___cm, in izmerite sami, kot je naš merjenje navodila spodaj. 3. Če imate kakršna koli vprašanja pred ali po tem, ko kupijo obleko, se najprej obrnite na nas, mi vam bo dala zadovoljni storitev.

Ukrep Navodila

Dostava

1. pustite sporočilo v naslednji pogoj: želite po meri izdelan velikost barva drugih stilov; povejte nam, točen datum boste morali obleko; druge zahteve v obleko podrobnosti 2. če želite barvo enako kot sliko, prosimo tudi pustite sporočilo povedati. 3. Pred naročilom preberite ta seznam skrbno in vprašati vsa vaša vprašanja.Če želite poslati e-sporočilo Bomo odgovorili na vaša vprašanja v roku 24-48 ur.ali uporabite TradeManager stik z mano. 5.Priporočamo, da imate svoje meritve, ki jih sprejme strokovni pred nakupom katerega koli obleke online.Prosimo, da sledite navodili za meritve, in izmerite sami in previdno. 6.Če želite preklicati naročilo : sprejemamo polno nadomestilo v roku 24 ur po oddaji naročila; Prosimo, da naše podjetje informacij v stik datoteko, preverite našo spletno stran, ko imate čas, ali potrebujete nove izdelke, boste našli lepe obleke, ki so prilagojene vašim trgu dobro.Tudi nam pošljete e-pošti, če vam bo vaš lastna konstrukcija, smo lahko, da glede na stranke zahteva.Veselimo se dela z vami!

nič

nič

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Pasu Naravni
Zgrajena v Modrc Da,
Dekoracijo Appliques
Dolžina Obleke Tla-Dolžina
Poročno Obleko Tkanine Organza in Tila
Rokav Dolžina(cm) Brez rokavov
Poreklo CN(Izvora)
Nazaj Design zadrgo
kraj izvora Kitajska
Slike Dejanske No
Silhueta A-LINIJE
Modni Element Preprost
Blagovna Znamka NoEnName_Null
Številka Modela 0916
Rokav Slog Špagete Trakovi
Vlak Sodišče Vlak
Izrez Proti-Vrat
Postavka Vrsta Poročne Obleke
Za Nosečnice No

Podobni izdelki