Suede Mens Rjava Tele Usnje Obleka, Čevlji Za Italijansko Podjetje Urad Čevlji Elegantno Črno Gospod Formalno Tuxeod Čevlji Socialne Obleko

€60.43

Na seznam želja

Moška Obutev

Opis izdelka


Plačilo

A. Plačilo se pričakuje, da bodo prejete v roku 3 dni od dražb blizu.

B. Depozitni je naša prednost, način plačila,sprejemamo tudi različne plačila prek Western union .

C. Prosimo upoštevajte, da ste odgovorni za vse carinske povezanih stroškov.Ti stroški niso vključeni v skupno ceno naročila.Prosimo, preglejte lokalni carinski zakon seznam prepovedanih/davčni predmetov previdno pred oddajo naročila.Smo običajno razglasi blaga, kot je "darila"ali "vzorci".

Dostava

A. Bomo ladja v roku 1-3 delovnih dni po prejetem plačilu, razen praznikov.Običajno bo ladja elemente, ki so jih Hongkong letalom, traja 9--20 delovnih dni, da pridejo po odpremo.

B. Če želite, hitra dostava za ( EMS, DHL, Aramex, FedEx ) boste morali plačati doplačila.Če ste v Savdski Arabiji, prosim, pustite pravico ime mesta.

C.Če ste naročilo skupna cena več kot $300.00 v času, bom prost njihovo pošiljanje po express (EMS,DHL ,UPS.FedEx).čas dostave je o 5-12 dan.

Povratne informacije

Potrudili se bomo, da ponuja visoko kakovostno , smiselno in konkurenčno ceno izdelkov .Tudi to je moj cilj je, da vam, dragi kupce z odlično izkušnjo nakupovanja in 100% zadovoljni dobre storitve.Se nemudoma obrnite na nas, če imate kakršne koli težave, ko prejmete predmete, ki jih je osvojil na moje trgovine.Pozitivne povratne informacije je zelo cenjeno in bomo naredili enako v zameno.Če ste nezadovoljni zaradi katerega koli razloga, prosim, ne pustite, Negativen ali Nevtralen Povratne informacije in nam omogočajo priložnost, da bi vam z veseljem.

Smo zelo pošteno in preprosto za reševanje!Garancija.Nakup z zaupanjem!

Če ne boste zadovoljni, ko boste prejeli vaš element, ga vrnite v roku 7 dni za zamenjavo ali denar nazaj.Prosim, da me kontaktirate, preden boste vrnili.

Če bi izdelke, 7. varnost vrne, če so težave s kakovostjo, ne-človeškega razuma, zamenjavo brezplačno.Vendar boste morali plačati dodatne ladijski promet pristojbina.

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Vzorec Tipa Trdna
Toe Obliko Kvadratni Toe
Fit Ustreza prave velikosti, vzemite običajni velikosti
Poreklo CN(Izvora)
Sezona Pomlad/Jesen
Priložnosti Stranka, Poroka, Ulica, Pisarna, Poslovanje,
Znak Evropski stil, konicami prstov, Svetlo
Podplat Materiala Gume
Zapiranje Tip Čipke
barve Rjava, Črna
Obloge-Pravega Usnja Tip Iz svinjskega
Številka Modela QYF-47
Blagovna Znamka QYFCIOUFU
Čevlji Tip Oxfords
Vložek Materiala EVA
Zgornji Pravega Usnja Tip Kravje Usnje
Obloge Materiala Pravega Usnja
Zgornji Material Pravega Usnja

Podobni izdelki