30-69 MM Rumeno Pregleden Puška Področje Pokrovček Objektiva Flip Up Hitro Pomlad Zaščito Cilj Skp Pokrov za Airsoft Pištolo Kalibra

€0.72

Na seznam želja

Lov

Opis izdelka


30-69 MM Rumeno Pregleden Puška Področje Pokrovček Objektiva Flip Up Hitro Pomlad Zaščito Cilj Skp Pokrov za Airsoft Pištolo Kalibra

Barva: Črna+Rumena Pregleden

Material: Plastika Flip-odpri design Kalibra: 30 mm, 37.2 mm 38 mm , 39 mm , 39,8 mm, 41mm, 42mm, 43mm, 44, 45mm, 46mm, 47mm, 48 mm, 49.5 mm, 50 mm,51mm,53mm, 57mm, 58mm, 59mm,60mm, 61mm,62.2 mm, 64mm,65mm,66mm,67 mm,69 mm Zaščititi vaše področje leče pred praskami & prahu.Opomba: kalibra je notranja velikost pokrova, prav tako je za zunanji premer področje, preden ga kupite, kar potrebujete za merjenje premera vaše socpe.Prosimo, upoštevajte, zajema se prodajajo v enojnih.

Pakiranje:

1x Pokrov Objektiva Skp

Pošiljko in Plačilo:

1)Pls pustite mi pravi naslov!Mi ne bomo odgovorni za paket, ki se vračajo zaradi kupca problem (kot da si doma, napačen naslov, itd.)

Kitajska je Post običajno traja 2-3 tedne, se ne moremo biti odgovorna za spremljanje in prosim pozitivno obrnite na lokalni pošti, če ne boste prejeli.Mi ne bo odgovoren za izgubili ali odsotni sledenje evidence za Kitajsko Mesto.

Če u želite izbrati varnejši in hitrejši način, kot so EMS, Prosimo, da dodatno Plačati pristojbino.EMS ponavadi traja 5-7 delovnih dni s polno zapisov.

2)smo ni odgovoren za zamudo pri dobavi, vključno z, vendar ne omejeno na carinski poštnina preverjanje,stavke,višje sile ipd.

3)Kot kupec,to je vaša dolžnost, da plača davka, ko bi se naročila iz tujine,naši cena ne vključuje obdavčena,DDV,ali druge ročaj stroškov.

Pogoji:

1. Prosimo, da nas o tem obvestite v roku 15 dni (odvisno od datuma napotitve).

2. Vrne prispevke, ki MORAJO imeti vsi ORIGINALNI embalaži in pribor.

3. Povratno poštnino in zavarovanje dajatev so nevračljive za vračanje predmetov.

4. Returne/exhange pošiljko kakovosti, bomo ponudbo prosto po službi vzdrževanja, da problem kakovosti blaga(vračilo ali zamenjavo novo pošiljko).

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Poreklo CN(Izvora)
Kalibra Velikost 30 MM-69 MM 28 Različnih Velikosti
barve rumena pregleden
Uporaba Zaščitite vaše področje leče pred praskami in prahom
Vrsta Pokrovček Objektiva Skp.
Številka Modela Obseg Pokrovček Objektiva
Funkcija Hitro Flip Spomladi Gor Odprite Pokrovček Objektiva Skp
Ime Rumena Pregleden Puška Področje Pokrovček Objektiva
Vodnik Tip Weaver
Blagovna Znamka MIZUGIWA
Vodnik Dolžine Drugo

Podobni izdelki