20PC Anime Sedem Smrtnih Grehov Meliodas Meč Kralja Chastiefol Diane GIDEON Escanor Rhitta Keychain Nanatsu ne Taizai Keyring

€21.97

Na seznam želja

Nakit Sklopov & Več

Opis izdelka


Material: cinkove zlitine

Pakiranje : OPP vrečko embalaža neodvisno

Hitro Express: Sklep>150$ DHL/FEDEX/UPS/EMS.O Dropshipping :

Priporočamo, da izberete Yanwen Gospodarske Air Mail www.fijet.si in Standardna Dostava www.fijet.si teh dveh logistika metode.Ti dve logistike niso vključene v nobeno ceno zgoraj!Vprašanja iz stranke 1. Kako ohraniti sledenje z moje parcele?Lahko preverite vaš ladijskega informacije iz naslednje povezave z sledenje št.: www.17track.net/en ( kopiraj to, da brskalnik). 2. Trgovina na debelo in padec ladijskega prometa so tako pozdravil.Na debelo, vam bomo ponudili popuste ali brezplačno dostavo na podlagi količine, ki jih želite naročiti.Prevoz čas približno 3-7 delovnih dni.(Če želite imenovani nas, da svoje tretje stranke, smo lahko ladjo, tovor, da vaše stranke, ki so neposredno!Bodite prepričani, in nam zaupajo, da ne pustite vse informacije o nas.) Za padec ladijskega prometa,smo lahko pošlje blago, da vaše stranke, ki so neposredno in ne puščajo informacij o nas, če bi radi. 3. Obstaja kakršen koli problem, o velikosti?Prosimo, da dosledno v skladu z našo merilno metodo za nakup. 4. Izdelke lahko meri.Prosimo, kontaktirajte nas za dodatne informacije.

Mi ladje celoten paket v roku 48 ur po plačilu ,nudimo vse vrste način dostave .Če želite določiti način dostave, prosimo, plačilo ladijskega stroškov .Ocenjena hitrost dostave za vašo referenco, ki je spodaj .Hvala !

* Če stroški naročilo presega US $ 150,smo vam z DHL, FedEx ,ali prost Aramex Storitev .(Oddaljeno državo na zahtevo US $ 200.)

*Dostava hitrost samo za vas, sklic ,včasih bo odložena zaradi praznikov,festivalov,slabo vreme,običaje,Itd.

*Post Air Mail, da južnoameriških držav, lahko traja dlje kot 60 dni ,Express ponavadi imajo carinski davčna vprašanja .V tem primeru prosimo, sodelovanje s carinsko plačati davek.

Hvala vam za izbiro SG-SONGCHANGJEWELRY ,nudimo 7 dni vrnete storitev :

1 .Če katerega koli razloga, vam ne satisfiledwith vašega nakupa ,prosim stik z nami takoj.Smo accpect vrne in izmenjave v roku 7 dni za prejemanje,prosimo, da izdelek v prvotno stanje, ter se zavežejo, shipping stroški, ki jih sami,bomo obdelali vrnete zahtevo po prejetem vrnjene izdelke.

2 .Če ste prejeli okvare element ,Prosimo, obrnite na nas A. S. A. P., da bi za zamenjavo ali popravilo , če zamenjava ni na voljo ,nato pa celotno vračilo bodo izdani z originalno način plačila.

3 .Za več informacij ,prosimo, obrnite na našo pomoč strankam .

Vašo podporo in zaupanje je največja spodbuda za nas:

1.Če ste zadovoljni z našimi predmet in storitve ,vljudno prosim vzemite si minuto, da pustite pozitivne povratne informacije s 5 zvezdicami, z veseljem bomo storijo enako za vas in vam več popust pri naslednjem naročilu.

2.Prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate, da bi dobili boljšo rešitev, preden se odpravite nevtralne ali negativne povratne informacije ,se bomo potrudili, da vam zagotovimo najboljšo storitev.

1.Lahko nas kontaktirate, ki jih pusti sporočilo na www.fijet.si, TradeManager ali nam pošljete E-pošto.Mi lahko odgovor boste v roku 24 ur po delovnih dni,v 36hours na vikend.

2.Naš Delovni Urnik:

US :5:30-3:30

Brazilija:9:30-7:30 PM

Rusija:3:30-1:30PM

UK:0:30-10:30

Španija:1:30-11:30

Francija:1:30-11:30 Smo Dropshipping podporo in lahko bi naročil takojšnje ly ^o^ !

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


O Dropshipping Logistika Metode 2 Standardne Dostave AliExpress
Spol Unisex
Funkcija Dekoracijo
Združljivost Vsi Združljivi
Brezplačna Dostava Kitajska Post Navadne Majhne Paketni Plus je brez sledenja informationis.
O Po Meri Nudimo podporo po meri,se MOQ je 200pcs.
Kovine Tipa cinkove Zlitine
Blagovna Znamka SONGCHANGJEWELRY
Material Kovine
Predvideni Čas Dobave 25-60days
Postavka Vrsta Obeski
Fine ali Moda Moda
O Dropshipping Logistika Metode 1 Yanwen Gospodarske Air Mail AliExpress
Številka Modela Nanatsu ne Taizai Keychain
Obliko\vzorec SEKIRA
Druge Storitve Smo Dropshipping podporo in lahko bi naročil takoj !
Slog Trendy
Kovinska Barva Antique Silver Plated
Poreklo CN(Izvora)
Priporočamo dva priporočljivo je, da izberete drugo logistika metode.
Velikost as picture cm(1 cm = 0.394in)
Teža 22g
Priporočam eno Če mislite, da je transportni čas je predolg,

Podobni izdelki