Mini torbico Vrečko za Shranjevanje za DJI ŽEP 2 Prenosna Shranjevanje Shockproof Neprepusten za Tlačno Trdo Lupino Polje Dodatki

€7.60

Na seznam želja

vrh

Opis izdelka


Funkcija:

1. Uporaba visoko kakovostnih materialov, ki so odporni na obrabo in praktično, medtem ko je vzdrževanje enostavno in odličen videz, se zavzema za izboljšanje uporabniške izkušnje, 2. Šok absorpcije in varstvo notranjo podporo, mala in razumno prostora, oblikovanje, enostavno namestitev Pocket 2 all-round kit pribor, 3. Shranjevanje vrečko, ki je opremljen z roko, ki je priročen za prenašanje in prepreči izgubo, 4. Prenosna oblika, majhna in lahka, enostaven za shranjevanje in za izvedbo za streljanje.

Opis:

Material: Najlon+EVA Uporablja modele: za ŽEP 2 Barva: Črna Neto teža: 156.7 g Package teža: 159.7 g Velikost izdelka: 18*12*6.3 cm Paket velikost: 18*12*6.3 cm

Seznam vsebine:

1pcs vrečko za Shranjevanje

Opomba:

1.Ne vključuje Gimbal fotoaparat/kamera base/mikrofon in druge majhne pribor, 2.Prehod: 1 cm=10 mm=0.39 palčni, 3.Prosimo, dovolite 1-3 mm napak zaradi ročnega merjenja.prosimo, poskrbite, da boste ne moti pred naročilom, 4.Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odražajo dejansko barvo izdelka,prosimo, poskrbite, da boste ne moti pred naročilom, Hvala vam!

siva

Funkcija: 1. Uporabljamo visoko kakovostne odporne na obrabo in praktično gradivo, medtem ko je vzdrževanje enostavno in odličen videz, namenjena za izboljšanje uporabniške izkušnje, 2. Šok absorpcije in varstvo notranji rezervoar, kompakten in smiselno prostora, oblikovanje, enostavno namestitev Pocket 2 all-round kit pribor, 3. Zagotoviti planinarjenje vrečko za namestitev sponke in izvajanje sponke, 4. Prenosna oblika, majhna in lahka, enostavno shranjevanje in prevoz.Opis: Material: PU+EVA Uporablja modele: za ŽEP 2 Barva: Siva Neto teža: 167.5 g Package teža: 172 g Velikost izdelka: 20*12*6.5 cm Paket velikost: 20*12*6.5 cm Pakiranje seznam: 1pcs vrečko za Shranjevanje 1pcs Carabiner Opomba: 1.Ne vključuje PTZ kamera/fotoaparat base/mikrofon in druge majhne pribor, 2.Prehod: 1 cm=10 mm=0.39 palčni, 3.Prosimo, dovolite 1-3 mm napak zaradi ročnega merjenja.prosimo, poskrbite, da boste ne moti pred naročilom, 4.Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odražajo dejansko barvo izdelka,prosimo, poskrbite, da boste ne moti pred naročilom, Hvala vam!

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Paket Da,
Številka Modela skladiščenje vrečka za dji žep 2
Združljiv Gimbal Model Pocket 2
Teža (g) 159.7 g
Gimbal Dodatki Tip Gimbal Prenosna Torba
Snop Snop 1
Poreklo CN(Izvora)
Združljiv Gimbal Blagovne Znamke DJI
Blagovna Znamka BRDRC

Podobni izdelki