Vroče Prodaje Čevlji Človek Superge 2020 Prikrivanje Športna Obutev modni Moški Obutev Oblikovalec Zavezat za Odrasle Moški Tenis big 39-48

€6.95

Na seznam želja

Moška Obutev

Opis izdelka


1).Prosimo, izberite velikost glede na boso nogo dolžino, ki je najbolj natančen.Tam je velikost tabele v description spodaj.

2).Prosim, pustite nam podatke o vašem noge dolžina EUR, velikost, ko oddaji naročila, nam lahko pomaga, da odloči, najbolje prilega velikosti.

3).Prosimo opazite sporočil od nas in potrditev, v čas, nato pa čevlje bo poslal ven hitreje.

4).Tam se lahko barva razlika fotografij, ki zaradi različnih računalniških zaslonov.

5) .Če potrebujete dodatno pomoč, prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate.

Če vaše noge so široke ali maščobe, priporočamo, da izberete večji !

1.Hitro Pošiljko

Prosimo, poskrbite, da vaše ime,telefonska številka, naslov, poštna številka, itd., pravilna in popolna.Vsi Predmeti, ki bodo poslani v roku 7 dni po prejemu plačila (razen Počitniških).V primeru nepredvidenih okoliščin (na primer, če naročila ne more ladja v roku 7 dni), kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času, in spremljanju, ki je tesno, da ladja vaše naročilo kmalu.

2.Dostava metod

Mi ladje po vsem svetu, ki jih na Kitajskem Post, E-pošta,EMS in tako naprej.

Mi smo nezmožen za nadzor čas dostave ker se obdelujejo, ki jih Tretje osebe, storitve,vendar če na parceli ni prispejo v predvidenem roku, prosimo, kontaktirajte nas, pomagali vam bomo spremljali in vam zadovoljni odgovor.

3.Vrnitev

Celotno Kakovosti pod nadzorom in dobro zapakirane pred odpremo.

Vendar, če niste zadovoljni z izdelkom .prosimo, pišite nam v roku 7 dni po paket podpisan.problem se bodo uredile z razumno rešitev ASAP.Če zahtevo za vrnitev paketa.kupec bo plačal za poštnino in ladja nazaj z originalno pakiranje.

4.Povratne informacije

Prosim, ne odprete spora ali pusti negativne povratne informacije, ne da bi govoril z nami.Smo pošten prodajalec, smo vam bo služil, dokler vaše zadovoljstvo.Če ste zadovoljni z našimi izdelki, vas prosimo, da nas 5 zvezdic povratne informacije.ker vaše mnenje je zelo pomembno, da so naši poslovni razvoj.

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Funkcija svetloba
Zgornji Material Očesa (Air mesh)
Sezona Pomlad/Jesen
Vložek Materiala EVA
Vzorec Tipa Prikrivanje
Obloge Materiala Bombažne Tkanine
Blagovna Znamka KICKQZQP
Čevlji Tip Osnovna
Podplat Materiala PU
Fit Ustreza prave velikosti, vzemite običajni velikosti
Zapiranje Tip Čipke-Up
Številka Modela 1705

Podobni izdelki