BroadLink MP1-3K2U Smart Power Trak Stojalo Ločeno Nastavljivimi WiFi Smart Vtičnico električno Vtičnico in Avtomatizacije Vs MP2 MP1 1K3S2U

€21.06

Na seznam želja

vrh

Opis izdelka


Kliknite za ogled Drugih band Dom smart inteligentni proizvodi ↓

Žal mi je za vaše težave, MP2 vtičnica je trenutno na voljo samo v beli barvi.Zaradi trenutnega problema, materiala, proizvoda lupini, zelena različica MP2 je bila začasno opozarjala tovarne.Če se odločite, da izberete zelena različica, bomo privzeto, da zamenjava belo različico MP2.

Opomba: največja razlika med MP2 in MP1-3k2u je, da

tri vtičnice in treh priključkov usb v MP2, ne more biti pod nadzorom ločeno, samo eno tipko lahko odprta/zaprta v celoti,

toda tri vtičnice in dveh priključkov usb iz MP1-3k2u mogoče upravljati ločeno.

DEL 1 : MP1-3K2U introducation z Ločeno Nastavljivimi WiFi Smart Vtičnico

DEL 2 : MP2 introducation z Generable Nadzorovati WiFi Smart Vtičnico MP2 doda 1 2.1 USB vmesniki, da MP1 3 k2u za izpolnjevanje več polnjenje zahteve.Vendar MP2 je lahko le podpora generable nadzorovati WiFi smart vtičnico, ki ni posebej!Z Wi-Fi in mobilnega interneta, smo lahko vklopite/izklopite elektronske naprave, kadarkoli in kjerkoli.Lahko se uporablja v povezavi z obstoječih Wi-Fi usmerjevalnikov in pametne telefone, Android ali iPhone.Nastavite več timer nalog in program vaš najljubši način za avtomatizacijo naprave.En korak namestitev, le zagotoviti Wi-Fi geslo, se bo samodejno naredil ostalo za vas.MP2 doda 1 2.1 USB vmesniki, da MP1 3 k2u za izpolnjevanje več polnjenje zahteve.USB vmesnik MP2 je vedno vklopljena, za zagotovitev oskrbe z električno energijo.MP2 je lahko ne le na daljavo nadzor "e-control", vendar je tudi zadnjim "pametni dom center".MP2 je 26 timing nalog, vključno 8 časovni načrt skupine, 16 timing skupine, čas 1 skupino in 1 proti kraji skupine.Opomba: MP2,USB priključek ne podpira daljinski upravljalnik.Napajalnik odbor je Kitajski standard, in se lahko uporablja z Evropsko in Ameriško standard 2-pin plug in AU standard 3-pin plug.Wi-Fi Varčevanje Energije Moč Trakovi Daljinski upravljalnik | 26 Nastavi Čas | 2.1 Vrata USB za varstvo Okolja, ki se konča aparati pripravljenosti zaprli ena pripravljenost aparata je preveč težav?Polje je lahko ključna, da zaprete vtičnico na vse električne naprave.Lahko zaustavite moč prek mobilnega telefona na daljavo.Prav tako lahko nastavite odštevalnik naloga, samodejno cut off power.Varčevanje z energijo, je treba priročno.Daljinsko upravljanje vaše naprave z APLIKACIJO tako dolgo, kot je 3G/4G/Wi-Fi Časovno stikalo, varčevanja z energijo, čas Cikla, bolje poskrbel za vaš jjeza Cikel stikalo fish tank svetlobe in kisika črpalka, daj ribe, primerne svetlobe in kisika Podporo pametni hitro polnjenje * OPOMBA: USB-vmesnik ne podpira, daljinski upravljalnik Za doseganje particijo kontrolo, tudi če je stikalo za vklop, izklop, USB vtičnice, lahko polnite tudi Več zaščito Neodvisnih varnostnih vrat | Zunanji lupini 750 ℃ zaviralci gorenja L268mm x W48mm x H27.5 mm Dolžino Vrstice: 1800mm mobilni telefon Polnjenje poziv, Oranžna lučka sveti: Polnjenje, Zeleno sveti: Polnjenje končano

Dragi kupec, Tyson Zunanjo Trgovino, Inc.biti Strokovno spletnih trgovin,trgovina na debelo in drobno prodaja različnih vrst Elektronske Izdelke, narejene na Kitajskem.Se bomo potrudili, da služijo za vas.Naš namen je, Delaš v naši moči, da Vam Služijo za Zagotavljanje Vsak Elektronske Izdelke, ki jih potrebujete.Obljubimo, da bomo zagotovili najvišjo stopnjo količino in ceno.Pošten in kakovost je naša poslovna načela.Vaše zadovoljstvo je za nas pomembno in cenimo vaše podjetje.

Prosimo, plačati v roku 7 dni od naročila.

Standard Storitev je Kitajska post letalom ali Hong Kong post letalom.

Hitro je Kitajska post EMS.

Mi ladja od ponedeljka do sobote, razen praznikov.Prosimo, da nam pošljete e-pošto, PREDEN se vaše plačilo, če želite spremeniti naslov za dostavo.

Standard Storitev traja približno 18-25 delovnih dni.Prosimo, upoštevajte, da ta storitev NI sledljiva.

Hitro traja približno 10-15 delovnih dni.To je sledljiva za vašo državo pošta, spletne strani Ali Kitajska EMS spletni strani).

Dostava čas med prazniki (Božič, Kitajsko Novo Leto ipd.), lahko traja dlje kot običajno čas.Prosimo, dodajte še 5-10 dni zamude.

1. Uvozne dajatve, davke in dajatve, ki niso vključeni v postavko ceno ali stroške dostave.Te stroške kupca odgovornost.

1. Neustrezne elemente je TREBA poročati, da nam v roku 7 dni od datuma prejema.če je čas več kot 7 dni,se šteje, UPORABLJA in NE bomo kupnino ali zamenjavo.

2. V primeru, da ste prejeli napačen element, izdelki morajo biti vrnjeni v originalni in neporabljene stanje & treba tudi v originalno škatlo in embalažni.

3. Po prejemu vrne paket v izvirno stanje in embalaže z vsemi deli in pribor.Povrnili vam bomo vaš denar plača polno.Po tako kupec in prodajalec preklic transakcije na Sistem.

1. Vse Postavke, odvisno od tega, imajo 24 mesečno Proizvodnji 's Garancijo (razen predmetov, poškodovane ali zlorabljena po prejemu) Dodatki pridejo s 3-Mesečno Garancijo.

2. Če nekateri elementi se dogajajo napake med uporabo, prosimo, povejte nam posebnih razlogov in dokazov, za dokaz, da je element, ki povzroča težavo.Potem pa bomo poslali nov element, da vam predstavim, kako popraviti to brezplačno.Ladjar stroškov, nosijo jih tako prodajalca in kupca na pol.

Vaše zadovoljstvo je za nas pomembno in cenimo vaše podjetje.

Imamo ekipo, da podpirajo naše storitve za stranke, in vam zagotovi navodila za namestitev, zato vas prosimo, da nas kontaktirate, če imate kakršnakoli vprašanja.Ne oklevajte, da nas kontaktirate kadarkoli pred in po nakupu; zavezujemo se, da bomo vaše 100% zadovoljstvo strank.Smo nazaj našo zavezo z vrhunsko storitev, 100% polno denar nazaj in jamstvo za zadovoljstvo.

Ponudba Z Zaupanjem!

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Značilnosti Daljinsko Upravljanje
Žiro NO
Blagovna Znamka broadlink
Številka Modela MP1-3K2U / MP2
Članice Zbora Ready-to-Go

Podobni izdelki