Ustvarjalca 3 v 1Military Čoln, Letalo Dežurni Polje DIY Gradnike, Igrače za Otroke, Fantje Božično Darilo Popis Potrditev

€12.26

Na seznam želja

Model Stavbe

Opis izdelka


NAJNIŽJA CENA, ZALOGA POTRDITEV, OMEJENA KOLIČINA.

1. Package vsebina: gradniki kit, 2PCS številke, instrutcion knjiga 2. 3 v 1 igrače, ta postavka vključuje tri zbrati metode.Vsak model vključuje pouk knjigo. 3. Okolju prijazne plastike, veliko izdelave, varne igrače za otroke, igrajo. 4. Standardne gradnike, ki so združljive s klasično opeko vseh večjih blagovnih znamk 5. O pakiranja: brez original škatle za shranjevanje tovora, ampak bomo uporabili mehurček za zaščito blaga, no, prosim, ne skrbite.Želim vam srečno nakupovanje!

Opombe: 1, V vrstnem redu, da shranite visoki stroški dostave za vas, paket ne bo priložen originalni škatli.Prosimo, kontaktirajte nas, da se pozanima o stroških pošiljanja polje, če jih potrebujete.

2, Če izdelek neodgovorjenih delov, se obrnite na nas pred začetkom spora ali tako negativno mnenje, se bomo potrudili, da reši problem za vas.Zahvaljujemo se vam za vaše sodelovanje.

Pakiranje & Dostava:

Bomo pack vaše naročilo z visoko kakovost mehurček vrečko in skrbno preverite vsak paket, preden odpremo.Prosimo, ne skrbite.

1, Če ni posebnih okoliščin, bomo ladja v roku 3 dni od prejema plačila.Dostava informacije bodo posodobljene 5-7 delovnih dneh po paket je bil poslan, in lahko začnete sledenje vašega naročila, v tem času.

Gospodarske express metode ne bo zagotovilo sledenje podatkov ob parceli odhod iz Kitajske, prosimo, sporočite.

2, V normalnih okoliščinah, parcela se transportira 15-60 dni (Brazilija je 30-90 dni).

Če pošiljka ne more biti pravilno deliveryed v varstvo obdobju, se obrnite na nas za razširitev zaščite obdobje ali poslati.

Vračilo & Vrnitev:

Smo lahko povrne v roku 7 dni, če niste zadovoljni s blaga.Vendar boste morali plačati vrnitev shipping stroški paket in zagotovite, da blago, ki so skupaj in ne vpliva na nadaljnji prodaji.

Povratne informacije:

1, Če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitve, smo iskreno upam, da vas bo pustil 5-star pozitivno pregled in nalaganje fotografij v svoje delo, da deliti srečo z drugimi.

2, Če ne boste zadovoljni z našimi izdelki ali katere koli druge potrebe, nas kontaktirajte pred odhodom na negativno mnenje ( 0~3 zvezdice), se bomo potrudili, da reši problem za vas.Zahvaljujemo se vam za vaše sodelovanje!

Smo iskreno upam, da bodo naši izdelki prinašajo srečo svojega življenja!Srečno nakupovanje!

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Spol Unisex
Blagovna Znamka Briljantno Jelen
Slog vojaška vozila, letalo, ladja
Številka Modela RR0013
Starostni Razpon > 6 let
Plastika Tip ABS
Vsebina Pakiranja gradnikov, pouk knjigo
Vrsta BLOKI
CE Certifikat
Funkcija ustvarjalca 3 v 1, igrače, igrače za otroke
Številka Potrdila TST2020090533-2EC
Certificiranje CE
kos 339 KOS
Material Plastični
Prodaja Modela Podpora Padec Ladijskega prometa in trgovini na Debelo
Opozorilo preprečiti otroke, da jedo majhne dele
Črtna koda No
Poreklo CN(Izvora)
Pakiranje Brez Original škatle
Plastični Blok Oblika Samozapiralni Opeke
Block Velikost Majhen gradnik(Združljiv z Lego)

Podobni izdelki