Avto Polnilec za GPS Lokator Snemanje zvoka USB Tracker JIMI HVT001 dvoje Vrat USB, ki za Telefon Z Skrite SOS Poslušanje-v APLIKACIJO Google Zemljevidu

€24.44

Na seznam želja

vrh

Opis izdelka


Park Carinjenje za Concox HVT001 GPS Tracker

Vse HVT001 so 100% prvotne Concox in JIMI mini GPS Tracker.vsi so iz naše Jimi &Concox podjetja.So vsi novi izdelki!Zaradi naše Amazon trgovina je zaprta , so se vrnili iz Amazon skladišče, original škatle, ki so bile poškodovane , zato so brez original škatle , ki smo jih prodajajo v nizki ceni, če ste všeč , jih lahko kupite , če ste mislih, da se brez polje, tako da ste lahko pri nakupu izdelka iz naše trgovine standard link na : HVT001: https://www.fijet.si/item/10000070053442.html?spm najlepša Hvala za vas underdstand in podporo.

2. Snemanje Zvoka

Po pošlji ukaz "LY,A#" A=čas Snemanja 10~600s,enota:drugi;privzeta vrednost:120 do naše HVT001, naprava bo odgovor "OK" in glas, ki bo snemanje in shranite v APP.Zapis datoteke z vsakih 10 sekund, da naše Tracksolid platformo.

4.Zakaj Izbrati Jimi HVT001

1)Ni Enostavno Opredeliti

Naše HVT001 uporablja kovinski elastična stik design - bolj elastična, bolj stabilen.To so majhne velikosti, primeren za uporabo.Adapter za večino vrst avtomobilov na trgu.Ne skrbite o tem, da je odkril.

3)Pogon Brez Polnilnika

Naše HVT001 s sprejetjem ultra nizko porabo energije baterije za napajanje.Baterija poraba zanemarljiva in ne poškoduje baterijo, pustite, da boste znebili dnevno polnjenje večkrat.

5)Avto Polnilec & GPS Tracker

Naše HVT001 ni le srčkan in lep avto polnilec, ampak tudi neopazne GPS tracker.To so ultra kompakten in eleganten design,ki se popolnoma prilegajo v avto cigaret svetlobe režo.Elegantna in lahka teža, simplise vaš avto prostor v notranjosti,malo bolje.

6)GPS+LBS Dvojno določanje Položaja

Naše HVT001 podporo obeh GPS in LBS določanja položaja GPS je za zunanjo položaja.LBS je za uporabo v zaprtih prostorih položaja.GPS natančnost položaja, je manj kot 10 m, in KG, natančnost položaja, je manj kot 500m.

7)ACC Zaznavanje vžiga stat

Naše HVT001 podporo motor teče / stop podpisana zaznavanje, vas bo jedilni vžiga stanje.Če nekdo začne vaš avto brez vašega dovoljenja, lahko dobite takojšnjo opozorilo.

8)Glasovno Snemanje +Spremljanje

Po pošlji ukaz "Monitor" do naših HVT001, naprava bo odgovor "OK" in pokličite SOS številko.Ko je klic povezan, SOS številko lahko slišali zvok, okoli naprave.Naše HVT001 ne bo nobenega hrupa v procesu spremljanja.

10)SOS Sili klicanje

V sili primeru smo lahko s tipko SOS gumb za 3 sekunde, da vključite SOS alarm.Nato naprava pošlje SOS SMS za prednastavitev določenih številk in nato klicanje številke v kroge, dokler se klic odgovori.

5. HVT001 Specifikacijo

6. Smart & Strokovni Sledenje Platforma -Tracksolid

1) v Realnem času Sledenja Na zaslonu, lahko rečemo, primite trenutno stanje naprave v realnem času lokacijo.Vidimo lahko tudi ime Naprave, Telefonska številka, IMEI številko, kraj in čas.Prikaži Ulici zemljevid, Satelitske posnetke, ki Segajo, Regionalni vozila poti. 2) Zgodovina Poti Predvajanje Smo lahko ogledate zgodovino poti naše naprave do 6 mesecev, ko smo za predvajanje.Nam pomagajo spremeniti naš način življenja o voznih navad, prihranek goriva, okolju prijazen.Enostavno primite, kjer je bilo vozilo tam. 3) Varnostne Meje Geo-ograjo Smo lahko nastavite po geofence za tracker napravo omejite svoje gibanje v okrožju.Enota pošlje SMS, da pooblaščeni številke, ko gre ven iz tega okrožja.

7. Naša APP-Tracksolid

1).Tracksolid Download

Prvič, Smo lahko Scan QR Kodo Prenesete APP Tracksolid ( lahko tudi najdete ključne besede v Google play ali Apple store)

2).Domača stran

Drugič, Smo lahko prijavite račun (se Prijavite z e-poštnim naslovom, najti kodo za preverjanje v vaš e-pošta), Tretjič, Smo lahko Prijavite v račun.Četrtič, Vežejo naprave IMEI (Smo lahko kliknite "+", da optično napravo ali ročno vnesite številko IMEI) Končno, Ste najboljši.Uporabite ga lahko srečno.

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Življenjska Doba Baterije 30 Ur & Up
Vrata USB za polnjenje mobilni telefon Da, z dvoje vrat USB,
Gps Modul Da,
Število Prevoženih Kilometrov In Teče Čas Nastavitve Da,
Glasovni zaslon Da,
Poreklo CN(Izvora)
Sledenje platforma za PC www.tracksolid.com
Geo-ograjo opozorilo Da,
ACC odkrivanje Da,
Moč odklop opozorilo Da,
Baterija 130mAh
Zgodovina predvajanje Da, s 6 mesecih predvajanja zgodovine
Certificiranje CE, FCC
Napetost 9-15V
Sledenje z SMS/APP/PC
OTA programske opreme Da,
USB Polnilec Da, z dvoje vrat USB,
Z Glasovno snemanje Da,
Telefonski polnilnik, GPS Da,
Realnem času položaj Da,
Avto GPS Lokator z UTD Da,
Ime Modela HVT001 avto gps tracker polnilnik
CE, FCC certificiranje Da,
Sos gumb za nujno stvar Da,
Posebne Funkcije Internet Povezan
GSM Frekvenca 850/900/1800/1900 quad band
Aplikacija za sledenje v realnem času "Tracksolid" v Googleplay in APPstore
Concox original Da,
Garancija Dve Leti
Več hitrosti opozorilo Da,
Vrsta GPS GPS Tracker
GPS shranjevanje Podatkov 1000 podatki
Blagovna Znamka WeTrack
Velikost Zaslona Brez Zaslona

Podobni izdelki