Xiaomi Mi 20W Max Qi Brezžični Avto Polnilec WCJ02ZM z Inteligentnim Infrardeči Senzor Hitro Polnjenje Avto Nosilec za Telefon, dropshipping

€24.71

Na seznam želja

Opis izdelka


41785 Vroče Prodaje

41785 Vroče Prodaje

Značilnosti:

1. Električni popačenja: Ta izdelek je električni izkrivljanje funkcijo, tako da, ko ste vožnjo, telefon se lahko zaračuna takoj, ko ste jo dali na nosilec, brez zapletenih napeljave.In roko lahko do 81.5 mm po odprtju, prilagajanje na trgu je Večina mobilnih telefonov, ki podpirajo brezžično polnjenje.

2. Induktivni električni objemka roko: Ta izdelek ima vgrajeno skrito infrardeči senzor.Mobilni telefon se samodejno razporejeno in zaklenjena blizu objemka roko, tako da mobilni telefon ni enostavno padel tudi, ko zavora uporabi speed bump je minilo, in cestne površine je vrč.Ta izdelek podpira tudi multi-angle brezplačno stepless prilagoditev, tako da je telefon lahko določijo in uporabljajo v skladu s svoje navade.

3. Dvojno odvajanje toplote: Ta izdelek je vgrajeno v samostojni ventilator in kovinske toplotna pad, ki se lahko inteligentno prilagodi z temperatura, zmanjšanje polnjenja mobilnega telefona zaradi pregreje zaščite in močno zmanjša čas polnjenja.

4. Več zaščite: Ta izdelek podpira več zaščite, kar se lahko enostavno ukvarjajo z različnimi izjemne okoliščine, kot so kratek stik in prenapetosti in zaščito polnjenje varnost.

5. Moder obroč svetlobe in ukrivljeno steklo: Ta izdelek uporablja integrirano 2.5 D steklo material, kot so polnjenje, plošče za izboljšanje učinkovitosti avto polnjenje mobilnega telefona, zaradi česar polnjenje hitreje.Modra obroča-oblikovan dobrodošli lučka zasveti, ko se naprava vključi, in to je mogoče videti v noč, ko vožnje.

Opisi:

1. S tem polnilnikom je kratkostična zaščita funkcije, kot so "nad-tekoče, nad-napetosti, preobremenitve, nad temperaturo," zaščititi svojo ljubezen, pralni in polnilnik opreme.To je izdelek vreden zaupanja.

2. Podpira električne popačenja in brezžično polnjenje.To je tako kul in praktičen avto nosilec in priročen hitri brezžični polnilnik.Podpira 20 W MAX visoko izhodno moč, ki se lahko hitro Mi9 moč nazaj do 45% v pol ure, in to traja le 90 minut, da se napolni.

Specifikacije:

Barva: Črna

Model izdelka: WCJ02ZM

Vmesnik tip: USB-C

Vhod: 5V/3A, 9V/2A, 12V/2A, 5V/1.8, 20V/1.35 A

Izhod: 20 W MAX

Material: PC + steklo

Velikost izdelka: 117.2*73.4*91.7 mm

Izvršni standard: T/CA101-2018Q320281DHR05

Paket Je Vključeno:

1 x Xiaomi Mi Brezžični Avto Polnilec

1 x napajalni kabel

1 x napajanje

1 x prilepite znanja

Opombe:

1.Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.Zagotavljamo slog je enako, kot je prikazano na sliki.

2.Prosimo, dovolite rahlo razsežnost razlika zaradi različnih ročno merjenje.

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Poreklo CN(Izvora)
Certificiranje NOBEN
Blagovna Znamka Xiaomi
Tip Konektorja Tip C
Izhod spec 20W Max (samo za Xiaomi 9)
Vnos spec 5V/3A 9V/2A 12V/2A 15V/1.8 20V/1.35 A
Max. Izhodna Moč 5W
Značilnosti Z Imetnik

Podobni izdelki