Ohišje Za Lenovo Zavihku P10 10.1 palčni Luksuzni Tablični Primeru za Zavihek P 10 X705 TB-X705F TB-X705L Fundas Pokrovček Mehak Zaščitni Lupini

€6.08

Na seznam želja

Tablični Pribor

Opis izdelka


Specifikacija: 1. Novih 100% 2.Visoka kakovost primeru 3.Moda, priljubljen, udoben 4.Dober vid občutek in se ujemajo z proslavi stil 5.Lahko se ujemajo z vašo telefonsko popolnoma 6.Popolnoma prilega obliki

Material: Pu Usnje

Podrobnosti O Izdelku:

Bodite Pozorni, Za Tablični Računalnik Model Prosim

V tem primeru samo za Lenovo P10 10.1 palčni,TB-X705F,TB-X705L,

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Logistika: 1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO / FPO)

2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.

3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

4 točke bo ladja EMS, DHL, UPS, Fedex, TNT, mot.vozil držav, ki traja le 3-7 dni delovnih dni;.Air Mail potrebovali približno 10-25days pridejo v večini držav, vendar Brazilija, Rusija, Turčija kdaj bo zamuda mre ker lokalni pošti in po meri. (razen počitniških)

5. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

6. Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 das od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

7. Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.

Pošiljke:

1 Najbolj naročila, bo poslana v roku 2-5 delovnih dni po plačilu potrditev.Če obstaja izjema, smo vas bo objavil pusti sporočilo.

2 Ko prejme blago, prosimo preverite, ali je paket, ki je lomljen in blaga je v REDU.Če je zlomljeno zaradi pošiljke, vas prosimo, da fotografije in prosite kurirja, da se prijavite.Mi bo pomagal, da zahteva odškodnino za vas.

3 Uvoznih dajatev, davkov in dajatev, ki niso vključene v predmet, ceno ali stroške dostave.Te stroške kupca odgovornost.Prosimo, preverite pri vaši državi carinski urad ugotoviti, kaj ti dodatni stroški bodo pred ponudb/nakupu.

Povratne informacije:

Smo iskreni prodajalec na www.fijet.si.Vse naše predmeti prihajajo iz Kitajske, z visoko kakovostjo.Če imate kakršne koli težave po prejeti izdelke, se nemudoma obrnite na nas.

Povratne informacije so za nas pomembno, prosimo, vzemite si čas, da pustite pozitivne povratne informacije, če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo.Smo zagotovilo, da storijo enako za vas.Hvala, ker ste nam daje priložnost, da bi stvari za dobro komunikacijo.

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Blagovna Znamka Umiaurora
Dolžina 24.5inch
Ohišje Mageetic Projekcijska Stojala Primeru
Model Združljivost Za Lenovo TB-X705F TB-X705L
Uporaba Prenosnega Računalnika Velikosti 10.1"
Vrsta Zaščitni Lupini/Kože
Funkcija MEHKO
Združljiv Blagovne Znamke Za Lenovo
Slog Moda
Vzorec Tipa Trdna
Model Za Lenovo P10,TB-X705F TB-X705L
Poreklo CN(Izvora)
Širina 17inch
Material PU
Paket Da,
Številka Modela Za Lenovo P10 10.1" - TB-X705F TB-X705L

Podobni izdelki