LED G8 Žarnice, G8 GY8.6 Bi-pin Znanja LED, Ne Zatemniti T4 G8 Base Bi-pin Xenon JCD Tip LED 120V (5-Pack-gnome) (G8 3W Topla Bela)

€8.28

Na seznam želja

vrh

Opis izdelka


Varčevanje z energijo: vse nove g8 led žarnice so samo 3 vatov, da oddaja enako svetlobo, kot 35~50 w halogensko žarnico, zmanjšano porabo energije skoraj 90%.BREZ utripanja, BREZ živega srebra.

Edinstven Design: Naše g8 led žarnica, ki je edinstven design PC pokrov, omogoča prepustnost svetlobe, da se tako visoka, kot je 99% in zagotoviti višjo svetlost.Varno in lepo.

Mini Velikost: G8 žarnice je ultra-bright s 17 kos 2835 SMD LED svetlobni vir.Standard Bi-Pin G8 znanja, super mini velikost modela: 1.39x0.5in( 35.4x12.6 mm)

Namestitev: vse To-novo zasnovan LED G8 žarnica je eden izmed najboljših alternativ G8 halogenske žarnice.Se prilega v skoraj vse standardne g8 vtičnico in deluje zelo dobro z drugimi stalnica.Poleg tega nova led G8 žarnice so dovolj majhna, da se prilega v ožji pribor za svetilke, kjer je prostor omejen in je enostaven za namestitev.

LED Tip: 17 kos 2835 SMD

Moč: 3W(35~50 W Halogenske žarnice zamenjava)

Lumen: 400LM

CRI: Ra več kot 85

Napetost: AC 110-130V

Znanja: G8

Temperatura delovanja: -4-194 Celzija

Kot snopa: za 360 stopinj

Eko-friendlyNo vodi ali srebra.Bolje za okolje.

DOLGO LIFESPANRated na 30.000 ur.

svetloba, barva: Toplo Bela 3000K

Material: PC

Uporaba:

Primeren je za uporabo v, Nad in Pod kabinet za Razsvetljavo, v Okviru Števec Kuhinja Razsvetljave, v Okviru Mikrovalovna Pečica Štedilnik Vrhu razsvetljavo, Pokrajina naglas spot osvetlitev, Zaslon primeru naglas razsvetljave, Umetnine, razsvetljavo, Razpoloženje razsvetljavo, Trgovina, windows, Naglas Luči, Plošček Luči, Namizne Svetilke, Obesek, Luči, itd.

Vsebina paketa: 5 x 3W Ne zatemniti G8 LED Žarnice

Varnostno Opozorilo:

Izklopite pred montažo.Ni za uporabo v popolnoma zaprtih napeljave.Ne obrnite žarnica, ko operacijski ali ko je vroče.Ne zaprite za katerega koli vira toplote ali vode.Za notranjo uporabo.

Samo zgoraj paket vsebine, drugih proizvodov, ki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

O Nas

Nudimo dober izdelek, z najboljšo ceno,zagotavljamo podporo Debelo/Drop Shipping Order

1. Za Padec Ladijskega prometa naročilo, prosimo pripombo"dropshipping, da" bomo, da ima prednost.

2. Za Veleprodajno/Padec Dostava za naročila, če imate kakršnekoli ideje o ceni ali paket,kontaktirajte nas vnaprej,vam bomo najboljšo storitev za izpolnitev vaše zahteve.

O Plačilu

Če izpolnjujete vse težave pri sprejemanju plačilom, prosimo, kontaktirajte www.fijet.si v Servisni Center za Stranke prosimo za pomoč:

O Pošiljk

1.Bomo poslali naročila ASAP v roku 2-5 dni(razen vikendi in nacionalni prazniki) ko je vaše plačilo je običajno konča.

2.Prosimo, vpišite vaš celoten naslov za dostavo s pravilno telefonsko številko in poštno številko, še posebej Rusija in Belorusija kupci, prosimo, potrdite vaše polno ime.

3.Prosimo, upoštevajte, da ne bomo odgovorni za carine.Prosimo vas, carinjenje sami.

4.Nudimo tako post dostava in express shippings.Za večino držav, post dostava traja približno 25-35 delovnih dni, in več, za nekatere države, kot so Brazilija, Peru.

Express dostava vključila DHL, EMS, www.fijet.si Premium Dostava in Posebne Linije, kot Aramex.To traja približno 7 dni.(To bo zamude, če je vaša država izpolnjujejo nekatere težave,Delavec stavke,vreme problem in tako naprej.)

O poprodajnih Storitev

Smo zanesljiv prodajalec in imamo strokovno poprodajne storitve za vse naše navade.Če obstaja kakršno koli vprašanje o da,prosimo, obrnite na nas vnaprej ,mi bo vedno tukaj, dokler ne boste dobili vesel odgovora.

O Povratne Informacije

1. Prosimo, preverite paket in elementa, ko boste dobili skrbno, da poskrbite, da ni nobenega problema.

2. Če imate kakršne koli težave ali niste popolnoma zadovoljni s vaš paket,prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate prvi pred odhodom negativne povratne informacije.Bomo lahko odpravili težavo, da prepričajo.

3. Če ni problem, prosim, pustite nas 5 star pozitivne povratne informacije.

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Blagovna Znamka REFURBISHHOUSE
Poreklo CN(Izvora)
Certificiranje ROHS

Podobni izdelki