Original Aqara G2H Fotoaparat 1080P HD Nočno gledanje Mobilne Za Apple HomeKit APP za Spremljanje G2 H Zigbee Smart Home Security Kamera

€49.54

Na seznam želja

Video Nadzor

Opis izdelka


Aqara G2H Smart IP kamera webcam 1080P

Podpora Apple HomeKit & Xiaomi mi Doma App Graditi v Središče Funkcije, povezovanje in upravljanje drugih ZigBee naprav Graditi v Središče Funkcije, povezovanje in upravljanje drugih ZigBee naprav

Značilnosti:

1.Apple HomeKit varnost 2.Al odkrivanje 3.Hub funkcija 4.IR night-vision 5.Interkom & video sporočilo 6.1080 P ultra visoke ločljivosti in 140° širokokotni objektiv

Pakiranje seznam:

1. Aqara G2H Smart IP kamero x 1 2. Napajalnika (ZDA) x 1 (Bomo tekmo ustrezen napajalnik glede na državo) 3. Navodila 1 x 4. Napajanje USB kabel x 1 5. 3M dvostranski lepilni trak x 1 6. Stenske nalepke x 1 7. Ponastavite pin x 1

HomeKit varnosti video Lahko strogo zaščito vaše zasebnosti in varnosti

Ta izdelek je minilo strogo Apple HomeKit security certificiranje, in sprejme end-to-end šifriranje tehnologije.Vse posnete video, bodo šifrirani in zaščiteni pred njim je dodal, da oblaku.Lahko nadzorujete svojo kamero za opravljanje video pretočni prenos in snemanje.Poleg tega, da lahko prepreči hekerji iz osvajačkom o zasebnosti podatkov, in strogo varujejo vaš dom.

1080P ultra high definition & ultra širokokotni objektiv vam z jasno vizijo vsako podrobnost

1080P ultra visoke ločljivosti in 140° ultra širokokotni objektiv lahko ujemite vsako podrobnost.Zdi se, da vsaka slika je videl s svojimi očmi.Z novo senzor slike, občutljivost se je povečalo za 42%, in ni rdeče izpostavljenosti na nočno gledanje, tako da se vam zdi, da vidite vsak stvari za vaše oči v dan ali v noč.

AI zaznavanje Lahko izbrišete neučinkovita obvestila

Sprejetje AI image recognition technology, je lahko analizirali in prepoznali človeka in živali v sliko, ki pošiljajo obvestila, ko nekdo odkrije in filter neučinkovite obvestila, ki jih povzročajo zavese in komarji.

V realnem času, video interkom Lahko se boste zabavali z mačke na daljavo

Video interkom design, ne samo, da lahko na daljavo prikaz video slike v realnem času, lahko pa tudi, da instant glasovne klice.Z večsmerni hrupa-preklic mikrofon, pickup razdalji do 5 metrov, in zvočnik zvočne lahko doseže 85 decibelov, kar lahko vzpostavite glasovni klic, jasnejše in komunikacijske bolj gladko.

En-klik video sporočilo, Lahko izrazite svojo skrb v času

Dolgo pritisnite gumb za 3 sekunde, da posnamete video sporočilo in pushit, da app.Je enostaven za starejše in otroke, da uporabljajo.Ta funkcija omogoča komunikacijo in druženje lažje.

Prilagodite času mirovanja Pametnejšega za zaščito zasebnosti

Skozi avtomatizacijo nastavitve, lahko nastavite fotoaparat na tum vključeno ali izključeno.To lahko samodejno preklopi v stanje Mirovanja, ob prednastavljenem času za dodatno zaščito vaše zasebnosti.

Lokalne in cloud storage Lahko sledi zgodovine

Ta izdelek podpira lokalne Micro SD kartico za shranjevanje, ki je primerna za vas, če si želite ogledati video, kadarkoli, in lahko povežete tudi z Apple Doma app.Ker podpira iCloud za shranjevanje, brez dodatne naprave za shranjevanje je potrebno.Kamera zazna sliko spremeniti, in nato samodejno snema video in naloži video v oblaku.Tudi če fotoaparat poškodovan, ga lahko tudi shranite dokaze.

Biti bolj pametni dom center Kot pametne kamere

Integrirana Zigbee 3.0 hub funkcijo lahko spoznali, interakcije in povezave Zigbee pametne naprave, medtem ko se lahko zagotavljajo bolj stabilno napravo za povezavo in omrežne povezave.Prav tako je več energije-varčevanje z energijo.Seznanjene z drugimi napravami, ki lahko doseže več bogato automations in prizori, da ustvarite bolj učinkovito Apple HomeKit smart home security system.

Tam je nenormalno vibracij v vaš dom izdelek vas bo obvestil in snemanje pritisni in video

Več podrobnosti, boljšo izkušnjo

Skupaj s svetovno HomeKit naprave, Da živijo udobno smart življenje

Po tem, ko je izdelek poveže Apple HomeKit, lahko ne samo uporabite HomeKit funkcije, kot so varnost video in alarmni push, lahko pa tudi seznanjanje z drugimi HomeKit pametne naprave po vsem svetu.Lahko enostavno uživajte v avtomatizacijo in scene nadzor, in ima stabilno in hitro odzivni smart interakcije izkušnje.

Srčkan videz in kompaktna velikost

Izdelek je majhen in ljubek.Njegove linije so okrogle in gladke.Lahko se ujemajo z vsemi vrstami doma stilov dobro.Odličen izdelek design osvojil 2019 Red Dot Design Award in Zlati Pin Design Award.

Bogate barve lahko srečaš ljudi preferencialov

Štiri vrste barv lahko na voljo za vas, ki bo vaš dom barvita.

Z več namestitvene metode, lahko jo postavite, kjer jo potrebujete

Bazo ima vgrajen močan magnet, ki se lahko pritrdi na površino železnih predmetov.' Paket vključuje steno železa stanja namestitev za vgradnjo v vozilo, ki podpira več namestitvene metode, na primer vodoravno postavitev, stenska pritrditev, in flip namestitev.

Aqara celotno avtomatizacijo doma Lahko ustvarjanje boljšega življenja za vas

Aqara je pametno plug, za nadzor svetlobe stikalo, zavese krmilnik, smart sušenje perila stojala, smart zaklepanje vrat,klimatska naprava krmilnik, vrata in okna senzor,zaznavalo gibanja in tako naprej.Preko povezave in interakcije sucndevices, lahko enostavno celotni hiši avtomatizacije nastavitve.Aqara ustvari avtomatsko dom za vas, da zavedaš, intelligeot varnosti,inteligentni liglt centrol,okoljski monitoring in prilagoditev, inteligentni sončno senčenje in inteligentni sušenje perila.

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Stabilizacija Slike Optični Stabilizator Slike
Podprti Operacijski Sistemi No
Blagovna Znamka aqara
Vrsta Medija HDD / Flash Pomnilnik
Slog Dome Kamera
Visoke Ločljivosti 1080P(Full HD)
Dodatne Funkcije Nightshot
Uporaba Domačo Uporabo
Povezovanje IP/Žično Omrežje
Certificiranje CE
Namestitev Normalno
Poreklo CN(Izvora)
Shranjevanje Tip SD
Opozorilo Dejanje telefon Alarm
Teža 301g-400g
Shranjevanje 64 G
Vrsta IP Kamera
Objektiv (mm) 2 mm

Podobni izdelki