NAS Plug Čevlji UV Sušilec Grelec Ikiwa Dehumidifier Čistilo Poleg Športnika Nogo, Stopalo Vonj in Srbenje

€30.81

Na seznam želja

Opis izdelka


Ultravijolično proti klicam v čevlje, samodejno časovnih za 15 minut, 30 minut, 1 uro, izberite kot je potrebno, da se vaši čevlji čisto in sterilno, in tudi, da vaše noge zdrave in dihati svobodno.

Uv sterilizacija tehnologija:Skozi 253.7 nm ultravijolično sevanje prodre na mikrobne celice membrane, uničuje DNK ali PNA strukturo različnih bakterij, virusov in gliv povzročiteljev bolezni, uničuje svoje glavnik kisline molekulske vezi, povzroča patogenih bakterij, da umre takoj, ali ne more ponoviti, tako da se doseže sterilizacijo namen dezinfekcije.

Ozon sterilizacijo tehnologija:Ozon je močno oksidativne.To oxidizes celične strukture mikroorganizmov in spremembe prepustnosti celic, s tem ubijejo patogene bakterije.

Vrsta vtiča:NAS Plug,to velja tudi za Kanada, Indija, Japonska, Mehika, Tajska, Tajvan, Združene države amerike, Filipini in tako naprej.

Uv čistilec čevljev

Moč: 6W

Barva:Srebrna

Material:Kovina + steklo

Velikost:27*86mm

Vsebina Paketa:

1* par UV luči

Samo zgoraj paket vsebine, drugih proizvodov, ki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Poreklo CN(Izvora)
Blagovna Znamka FGHGF
Moč (W) 1w
Napetost (V) 6V
Certificiranje NOBEN

Podobni izdelki