1set Luči za Meglo Zbora Za DAIHATSU SIRION 2007 Za TY PASSO 2013 Sprednji Odbijač Nitko Halogenske Žarnice Dnevno Svetlobo z Napeljava

€62.42

Na seznam želja

Avto Luči

Opis izdelka


1set Luči za Meglo Zbora Za DAIHATSU SIRION 2007 Za TY PASSO 2013 Sprednji Odbijač Nitko Halogenske Žarnice Dnevno Svetlobo z Napeljava

Vgradnjo:

Za DAIHATSU SIRION 2007

Za TY PASSO 2013

Specifikacija:

Pogoj: 100% Čisto Nov Material: ABS Delovna Napetost: DC 12V Žarnica: H8-12V 35W Barva Temperature:6000-6700K Svetlobe, Barva:Rumena Delovna Temperatura: -20~+60 stopinj Nepremočljiva in Dolgo Življenjsko dobo.

Paket vključuje:

2x meglenki

1x napeljave, nastavite

1x stikalo

▲ Plačila:

Sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila.

Če ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačila mora izpolniti v roku 3 dni.

▲ Dostava:

DOSTAVA PO CELEM SVETU.(Razen nekaterih državah in APO/FPO)

Prosimo zagotovite, da je naslov za dostavo, ki jih predložite na blagajni, je točna.Nismo odgovorni za naslovnik neznan ali napačno, dobavljeno naslov.

▲ Vrne in Vračilo:

Vsi podatki morajo biti obveščeni preden se je vrnil.

Če je predmet, ki je poškodovan ali ni mogoče uporabiti zaradi kakovosti problem, potem si lahko izmenjujete je za novo ali dobili vračilo kupnine v roku 7 dni po prejemu ouritem.Ladijski promet in manipulativni stroški ne povrnejo.Zamenjavo ali vračilo kupnine bo izvedeno po prejemu vračila izdelka.Vrnitev predmet in njegovi dodatki morajo biti originalni in nepoškodovani.

Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev.

▲ Povratne informacije:

Vzdržujemo visoke standarde odličnosti (pet zvezdic pregled)in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!POVRATNE INFORMACIJE SO ZA NAS ZELO POMEMBEN.

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Ime Modela Za DAIHATSU SIRION 2007/TY PASSO 2013
Vrsta Materiala ABS
Poreklo CN(Izvora)
Napetost 12V
Blagovna Znamka einszett
Element Teža 1.5kg
Postavka Vrsta Megla Lučka Za Montažo
Daihatsu Model Charade
Barva Svetlobe Rumeno
Žarnica H8-12V 35W
stanje Nova
Za Vozila Znamke/Modela DAIHATSU
Zunanje Testiranje Certificiranje ISO9001
Posebne Funkcije Za sprednji odbijač Meglo Lučka
Postavka Premer 38cm
Vir Svetlobe Halogenske

Podobni izdelki