Rob De Soiree 2020 Eleganten Dolg Rokav Roza Dolgo Večerno Obleko Očarljivo Off Ramo Ruffles Formalno Večer Stranka Oblek

€56.98

Na seznam želja

Poroke & Dogodki

Opis izdelka


[xlmodel]-[po meri]-[51624]

Dobrodošli na moji trgovini, Smo strokovni poročno obleko tovarne na Kitajskem.Smo strokovni poročne obleke oblikovanja in proizvodnje podjetja.Vsi naši izdelki so izdelani iz vrhunskih materialov, in z zelo dobre izdelave.Naši izdelki so Poročne obleke in posebne priložnosti obleko,svate obleke.Če potrebujete kakršno koli drugo barvo ali posebne zahteve se obrnite na nas, Bomo poskrbeli za vašo zahtevo osebno , kaj je bolje skupaj.

Te obleke se lahko meri glede na vaše meritve.Če vaše meritve so pot off moj velikost grafikona, veseli smo, da bi obleke po vaših meritev tako dolgo, kot se strinjate, da končno spremembo, ki bi bili potrebni za najboljše prileganje.

[xlmodel]-[fotografija]-[0000] slike Izdelkov

[xlmodel]-[po meri]-[51625]

Barvna karta

Lahko izberete barvo, ki vam je všeč, pustite sporočilo na stran, da mi poveš, barvno kodo ali neposreden stik z nami; in izberite "velikost po meri", da oddate naročilo in plačilo

Velikost Grafikona

Lahko naročim obleke v velikosti po meri?Kakršne koli dodatne stroške?

Da, nudimo velikost po meri brezplačno.Prosimo, izberite Custom Size možnost, ko se jih preveri, in pustite vaš podrobne telo meritve, da bi opomba(Prosimo, kliknite na "Posebna Navodila Za Prodajalce" v košarico strani).Tukaj so vse meritve, ki jih potrebujemo za prilagajanje.

Bankrot______________inč/cm

Pas_____________inč/cm

Kolk_______________inč/cm

Votlo na tla______inč/cm

Višina_____________inč/cm

Roko obodnim__________palec/cm(Potrebujejo za obleke, z rokavi)

Roko dolžina_________palec/cm(Potrebujejo za obleke z dolgimi rokavi)

Vratu obod_____palec/cm(Potrebujejo za obleke z visoko vratu)

Opomba

1 : Obleko, Se Lahko izvede v po Meri Velikost, Barvo, Obliko (kontaktirajte nas)

2 : Če želite, da obleko, ki bo sme vsebovati nobenih dodatkov, kot so rokavice, poročni veil in crinoline petticoat ( prikaži na slike).

3 : Od računalniških zaslonov so kromatične aberacije, še posebej med CRT zaslon in zaslon LCD zaslon, ne moremo jamčiti, da barvo naših izdelkov bo točno isto s fotografije si videl.

4 : Pred naročilom preberite ta seznam skrbno in vprašati vsa vaša vprašanja.Za pošiljanje e-pošte, prosimo, kliknite na povezavo "Vprašajte prodajalca vprašanje" v zgornjem desnem kotu ta seznam.Bomo odgovorili na vaša vprašanja v roku 24-48 ur, če ne boste prejeli odgovora prosimo, da znova pošljete vašo e-pošto.

Povratne informacije

A. Bomo potrudili, da bo vaš spletni nakup kot prijetno, kot je mogoče, če imate kakšne pomisleke, prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate, kot smo resnično želite, vsaka stranka, da je zadovoljen kupec!

B. To bi bilo zelo cenijo, če bi lahko pustite nas pozitivne povratne informacije, ki bo velika spodbuda za nas!!

C. vemo obleko za vaš Poseben Dan!Naredili bomo naše najboljše, da bi vam najboljšo obleko in vam ponujajo najboljšo storitev.Če imate kakršnakoli vprašanja, vas prosimo, da nas kontaktirate, zaradi drugem časovnem pasu, se bomo odgovoriti na vaša vprašanja v roku 24 ur.Hvala za vaše razumevanje.

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Modni Element backless
Blagovna Znamka myhtxyameixue
Številka Modela CGHX061891
Slike Dejanske No
Izrez Off Ramo
Pasu Naravni
Vrsta Tkanine Til
Rokav Slog Off Ramo
Material Poliester
Postavka Vrsta Večerne Obleke
Zgrajena v Modrc Da,
Priložnosti Formalno Večer
Silhueta A-LINIJE
Dolžina Obleke Tla-Dolžina
Rokav Dolžina(cm) Polno
Vlak Dimnikar Vlak
Dekoracijo Čipke

Podobni izdelki