Andoer Brezžični Anti Detektor Skrita Kamera GSM Audio Bug Finder Signala GPS Objektiv RF 1MHz-6.5 GHz Obseg Nastavljiva Občutljivost

€7.68

Na seznam želja

Kamera & Foto Oprema

Opis izdelka


Andoer Brezžični Anti Detektor Skrita Kamera GSM Audio Bug Finder Signala GPS Objektiv RF 1MHz-6.5 GHz Obseg Nastavljiva Občutljivost

Ta detektor zazna in poiščite vse žično, brezžično skrita kamera in RF naprave z delovno frekvenco med 1MHz do 6,5 GHz, vključno z GSM, VHF, UHF hroščev, sledilci.To je lahko tudi zazna in poiščite vohun fotoaparat objektiv z lasersko skeniranje.

Značilnosti:

Z auto-detection funkcija, gostiteljice za izvedbo, ko je živo okolje iz naprav za prisluškovanje telefonskim pogovorom, pinhole kamere, Casino igre na srečo, goljufije, itd.Gostitelj bo v vaši auto-telesa vibracijam pozove tveganja.

Z kazalnika moči signala luči, ki lahko hitro najde signal na vir.

Prilagodite potenciometrom nastavljiva občutljivost. (Večja občutljivost, ki razširja področje ali zmanjša občutljivost za odkrivanje zmanjša obseg Zaznavanja) hitro ugotavljanje valovi na vir.

Nizkonapetostne pozove, vgrajena baterija za ponovno polnjenje.

Windows gostiteljice mogoče videti skozi oči vseh v očeh kamera obrnjena proti kameri.

Specifikacije:

Brezžične Razdalje: 123mm

Odkrivanje Frekvenčni Razpon: 1MHz-6.5 GHz

Laser Zazna Obseg Žični Kamere (Self-ustrelil): 0.1-20m

Odkrivanje Obseg RF Naprave: 0.05-10m

Poraba toka: 100mA

Baterija: 3,7 V, 500mAh Li-ionska baterija

Self-ustrelil Odkrivanje Val Dolžina: 920nm

Material: ABS

Postavka velikost: 65 * 48 * 15 mm / 2.6 * 1.9 * 0.6 v

Element teža: 50 g / 1.8 unča

Paket velikost: 70 * 70 * 20 mm / 2.8 * 2.8 * 0.8 v

Package teža: 105g / 3.7 unča

Package seznam:

1 * Detektor Finder

1 * Slušalke

1 * Kabel

1) sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

2) Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila.

3) Če se ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačila mora izpolniti v roku 3 dni.

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)

2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.

3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

4. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo.

5. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

6. Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

7. Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.

1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.NI IZJEM!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.

2. Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in vaš pad#.

3. Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi deli in pribor, zajeti, PO TAKO Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz www.fijet.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.

4. Bomo nosi vse stroške prevozov če izdelek (- e) je (so) ne, kot se oglašuje.

1. 12 mesecev Proizvajalec omejene Garancije za pokvarjene izdelke (razen za postavke, poškodovanih in/ali zlorabljena po prejemu).Dodatki pridejo s 3-mesečno garancijo.

2. Neustrezne elemente je TREBA poročati in se vrnil v garancijskem roku (in v originalni embalaži, če je to mogoče).Morate povejte nam, kaj je napaka in da nam vašo številko naročila.MI NE POPRAVI ALI ZAMENJA PREDMETE Z VELJAVNOSTI GARANCIJE.

Strinjate se, da boste vse zgoraj naštete politike ob naročilu na www.fijet.si!

Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Povratna informacija je zelo pomembno, zahtevamo, da se obrnete na nas nemudoma, PREDEN nam nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da bi jo lahko zadovoljivo naslov vaše skrbi.

Nemogoče je, da se vprašanja, če ne vemo o njih!

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Self-ustrelil Odkrivanje valovni Dolžini 920nm
Baterija 3.7 V, 500mAh Li-ionska baterija
Blagovna Znamka Andoer
Paket Da,
Postavka Velikost 65 * 48 * 15 mm / 2.6 * 1.9 * 0.6 v
Odkrivanje Frekvenčni Razpon 1MHz-6.5 GHz
Številka Modela D5683EU
Brezžične razdalje 123mm

Podobni izdelki