E-ACE Avto Črpalka Zrak Pnevmatike Inflator LED Digitalni Zaslon Napihljive Pnevmatike Črpalka 12V Auto Zračni Kompresor fo Avtomobili Kolesa Pnevmatike Električni

€19.98

Na seznam želja

vrh

Opis izdelka


Glavne Značilnosti:

1.Ta zračni kompresor omogoča, da napihne standardnega mid-sized avto pnevmatike od 0~36PSI (0-248KPA) v samo 4-6 minut. 2.To omogoča polnjenje nizko in flat pnevmatike v sili lažje in bolj priročno.Manometer Zaslon kompresor za zrak enota: PSI, BAR, KPA, KP/CM2. 3.Do 3 metrov 12V avto napajalni kabel, lahko učinkovito zagotovijo delovanje izdelka polmer, pritisnite tipko, da zaračuna takoj, brez zategovanja. 4.Vgrajen kabel za shranjevanje režo in cev za shranjevanje režo, ni treba, da je treba skrbeti kabla je predolg, da bi dal, bolj priročen za uporabo. 5.Z vgrajeno LED luči, ne boste imeli težav videli, kaj delaš s svojim pnevmatike, tudi če delate v temačne garaži parkiran pod zlomljenim streetlight, ali razbite poleg ne sveti podeželski cesti. 6.Super za številne vrste pnevmatik: avto, kolo, motorno kolo, RV, SUV, ATV, gume čoln in tudi športne opreme in gumenjakov.Tri dodatne šobe in adapterji vključena, da bi kompresorja, vsestranski in bolj pogosto uporabljen.

Zakaj potrebujete Črpalka Zrak?

1.Tlak v pnevmatikah prenizek, bo To povzroči večje obrabe pnevmatik in povečane porabe bencina. 2.Tlak v pnevmatikah je previsoka, zavorni uspešnosti je oslabljena, in to je enostavno, da se razpoči pnevmatike. 3.Tlak v pnevmatikah je nestabilno, zavorna je enostaven za odstopajo.

Različna Izbira Za Vas

Močna Moč

Močan pretok 35 L / Min, omogoča, da napihne standardnega mid-sized avto pnevmatike od 0~36PSI (0-248KPA) v samo 4-6 minut.

Hitro Napihljive

Za nizkotlačne pnevmatike pod običajno pogoji, lahko pomaga pnevmatike vrnitev v normalni zračni tlak v 2 minutah.

LED Luči

Uporablja se lahko udobno tudi v temi.

3 Metrov Napajalni Kabel

Enostavno Inflatorto vsako kolo.

3 Slogi Zračnih Šob

Paket je opremljen s tremi vrstami zračne šobe, ki jih lahko izberete za različne namene.

Kako za Merjenje Tlaka v Pnevmatikah?

Ponavadi tlaka v pnevmatikah Družinski avto 2.1-2.3 BAR, SUV je 2,8 BAR. (Posebne tlaka v pnevmatikah lahko vprašal na avto 4S trgovina)

Auto Napihljive

Ko nastavite na fiksno vrednost za M02P, to bo zelo hitro napihnejo tlaka v pnevmatikah na to vrednost.In bo ustaviti inflacijo takoj po prihodu.

M02P Inflacije koraki

1.Zagon Avto 2.Napajalni 3.Priključite pnevmatike 4.Nastavite Tlak 5.Odprto stikalo 6.Počakajte, tlaka v pnevmatikah, da doseže nastavljeno vrednost

Izdelek Parametrov

Material: Baker motornih ABS telo Vhodna moč: 12V DC Polna Obremenitev Tok: 10A Moč: 120W Maksimalni Tlak: 150PSI Pretok: Pravzaprav 35 L/min (polje napišite 27L) Manometer Zaslon: PSI, BAR, KPA, KP/CM2 Neprekinjen Delovni Čas: 8mins Delovna Temperatura: 20-60℃ Napajalni Kabel Dolžina: Pribl. 3m / 9.8 ft Cev Dolžina: Pribl. 50 cm / 19.6" Postavka Velikost: 20*16*8 cm(L*W*H) Neto Teža: 0.88 kg / 19.3 oz

Prikaz Izdelka

M02 Pakiranje Seznam

-1 x Kazalo Vrsta Prikaza zračna Črpalka -3 x Zračnih Šob -1 x Uporabniški Priročnik -1 x 3 Metrov Napajalni Kabel

M02P Pakiranje Seznam

-1 x Digitalni Zaslon Vrsta zračna Črpalka -3 x Zračnih Šob -1 x Uporabniški Priročnik -1 x 3 Metrov Napajalni Kabel

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Vrsta Materiala ABS
Poreklo CN(Izvora)
Postavka Dolžina 19.5cm
Postavka Premer 16cm
Napetost 12V
Blagovna Znamka E-ACE
Ime Modela M02/M02P
Element Širina 15.6cm
Postavka Višina 7.5cm
Element Teža 0.88kg

Podobni izdelki