Original Nov Prenosnik LCD Deli Za ASUS E203 E203N E203NA Hrbtni Pokrovček Zadnji Pokrov Zgornjem Primeru S Kabel

€24.78

Na seznam želja

Prenosnik Dodatki

Opis izdelka


Opis Pogoj Novo Primerni Za ASUS E203 E203N E203NA Tip

hrbtni pokrovček Paket vključuje 1 kos Opomba Prosimo, preverite Picutre ali FRU pred kupiti ta izdelek.

Dostava 1. Smo ladje po vsem svetu, od Kitajske, upamo, da pridejo na čas, ampak ker je to mednarodna dostave, čas poštnine bo zelo odvisna od kurirska podjetja in lokalne navade/dolžnosti.Hvala vam za vaše razumevanje!

2. Kupci morajo plačati poštnino, spet, če se paket vrne nazaj k nam, ker je naslovnik neznan naslov.Če želite spremeniti naslov, prosimo, kontaktirajte nas takoj v roku 24 ur po prejemu vašega plačila.

3. Hitre Int ' l Ladijskega prometa, pa bo doplačilo za oddaljeno območje dostave.Če ste v samoti, prosimo, pošljite nam preiskave pred vrstnem redu, bomo izračunati natančno tovorni stroškov za vas.

4. Ne bomo prevzema nikakršne odgovornosti za carinjenje v namembni državi.Če niste prepričani, ali je postopek, in listine, potrebne za uvoz, prosimo, posvetujte s svojim lokalne navade.

5. Je morda uvozu davek/dajatev in DDV, ki se je zgodil v namembni carinski.To ni vključena v ceno in mi ne bo odgovoren za stroške.

6. Bomo razglasi nižji ceni, na računu/dostava etiketo, da bi se izognili meri dolžnost.Če parcela še vedno morali plačati davek/dajatev in DDV, prodajalec ne krije stroškov.

Povratne informacije 1. Če ste zadovoljni z našimi blaga, vas prosimo, da nas pozitivne povratne informacije, hvala za vašo pomoč.

2. Če je vaš element, ki ni prispela ali ni, kot je opisano, in želite, da pusti negativne povratne informacije, se obrnite na nas prvi.Dajte nam priložnost, da bi stvari za vas, in potrudili se bomo, da vam pomagajo rešiti vse težave .

Opomba

1. Prejeli boste, kaj slika prikazuje.Ničesar drugega ne omenja, niso vključeni.Prosimo zagotovite, da je združljiva z vašim modelom.

2. Če je vaš element, ki ne izgledajo enako kot naša slika kaže, to pomeni, da je naša družina morda pa ne bo združljiva z vašo.

3. Ker drugačni luči, kota in kontrast zaslona, tam bo malo barva razlika obstaja.Prosimo, oprostite.

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Slog Podjetje
Spol Unisex
Uporablja Modele E203 E203N E203NA
Vzorec Tipa Trdna
Vrsta Prenosni Računalnik Namestite Pokrov
Material ABS
Zapiranje Tip Ne Zadrgo
Blagovna Znamka Andet
Paket No
Številka Modela E203 E203N E203NA

Podobni izdelki