OMY LADY razbarvanje Balzam za Ustnice Šminko Beewax Vlažilne Neguje Ustnice Nabrekli Ustnici Linije preprečite ustnice iz chapping

€2.89

Na seznam želja

vrh

Opis izdelka


OMY LADY Naravni Vlažilni Balzam za Ustnice Lip baim in Šminka, 2 v 1

Neto vsebina: 3.8 g tip Kože: Za vse vrste ustnice.Učinkovitost: -Toplotne razbarvanje Edinstvene kemične reakcije na vsako ljudi ustnic, balzam za ustnice lahko samodejno prilagodijo točno barvo, ki ustreza posebni ton kože.Višja je telesna temperatura, temnejše barve dobi. -Vlažijo in negujejo ustnice: Z negovalnih naravnih rastlinskih izvlečkov bistvo, da izboljšate ustnice gube in polepšajo ustnice barve, ustnice bodo videti sveže, polno in sijoče. -Sladko in lepo Elegantne barve, sveže in laskavo; medu vlage, enostavno absorbira.Zaklepanje na vlago, da bi ustnice, sveže, polno in sijoče.Sestavine: Beewax, Olive leaf ekstrakti, Sončnično seme, olje, izvlečki Aloe vera, Vitamin E, Tridecyl alkohola trimellitate.

Toploto barve šminke, 3 različnih barvah za vas, da izberejo Vsaka barva je svojo edinstvenost. 1# : Breskev soda Živahna in ljubka za vsakdanje delo Če je le naslikal: Barva, ki se pokaže kasneje:

Toploto barve šminke, 3 različnih barvah za vas, da izberejo Vsaka barva je svojo edinstvenost.

2# : Excelsior Sonsy in strastni za zmenke in izlet.Če je le naslikal: Barva, ki se pokaže kasneje:

Toploto barve šminke, 3 različnih barvah za vas, da izberejo Vsaka barva je svojo edinstvenost. 3# : Señorita Plemenito in elegantno poudarja sneg belo kožo in ljubek temperament Če je le naslikal: Barva, ki se pokaže kasneje:

To naj ne bo vaše ustnice: Suho Pomanjkanje vlage Mraka Temno v polt Gosto ustnice gube: Lip staranje kože, pomanjkanje elastičnosti Peel off Kratek v hranljiva, odmrlo kožo, ki kaže.Zdaj, ni treba skrbeti, ko ste OMY LADY Naravni Vlažilni Balzam za Ustnice, vse te težave lahko fino obravnava.Glejte, to je, kako vaše ustnice je treba videti kot so: Toplote razbarvanje, navlažena ves dan.

Vlage Sočno roza Shinning Elastičnost

Naravne sestavine daje boljše moiturizing! 1. Olive leaf ekstrakti: Naravni rastlinski sestavina pomaga neguje ustnice kože, naredi ustnice koža mehka in elastična, listi ustnice vodena in sijoče. 2. Beewax Popravil škodo, ki jo povzroča suhost, neguje in moiturize ustnice,in jih ohranja mehko vodo ves dan. 3.Vitamin E Zagotavlja globoko hrano, izboljšuje ustnice gube in preprečuje ustnice iz chapping.Učinkovito spopasti z vprašanji, kot so suhost, chapping, piling off, v temno polt, hrapavost in fine linije, tako, da izboljšate ustnice barve.Razlogov, da se rad OMY LADY Naravni Vlažilni Balzam za Ustnice: Balzam za ustnice in šminka, 2 v 1 1. Toplote razbarvanje, nežno nositi balzam za ustnice, in barvo, ki bo pokazal depands na spremembo telesne temperature. 2. Vlažijo in negujejo, zelo riched v beewax bistvo, da bi ustnice navlažena in polno. 3. Sladko in lepo, z svetlobe in čiste teksturo, da predstavi lepo polni energije videz.

Ker je ta balzam vsebuje rastlinske sestavine, tekstura je zelo mehko,prosim, ne zavrtite preveč časa, da avoide zlom, ko uporabljate.

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


NETO WT 3.8 g
Sestavine Olive leaf ekstrakti,Beewax,Vitamin E
Prednosti preprečevanje suhost, chapping, piling off
Država/Regija Proizvodnji Kitajska
Certificiranje GZZZ
Koristi Dolgotrajno
GZZZ YGZWBZ
Postavka Vrsta Barve Šminke
Blagovna Znamka OMY LADY
Številka Potrdila 2020243655477
Vrsta šminka
Številka Modela LADY-CZ001
Primerna Starost Neomejeno
Uporabite za za ustnice
Funkcije Zagotavlja globoko hrano, izboljšuje ustnice gube
Količina 1
Učinek preventiva v temno polt, hrapavost in fine linije
Preverjanje Kakovosti Kvalificirano
Ime izdelka OMY LADY Naravni Vlažilni Balzam za Ustnice
Datum Poteka 36 mesecev

Podobni izdelki