Moški Pas Trener Telo Oblikovalec Hujšanje Pasu Podporo Perilo Znoj Hujšanje Korzet Neoprenske Savna Pas Brivnik Pasu

€7.33

Na seznam želja

vrh

Opis izdelka


Opis

✅Material, ki je Izdelan iz visoko kakovostne tkanine, Polyester15%,Neoprene70%,Nylon15%, Gladko, udobno, tesno prilegajočo se lahko nosi znotraj in zunaj, dobra elastičnost, ni enostavno, da gubam.In to je odlično učinkovitost v kurjenje maščob. ✅Čisto Nov Poseben Design -trebuha dvoslojno obliko stiskanja in široko design je širši od generičnih elementov, več zajeto območje, več kalorij spali, bolj znoj pride, naredi trebuha učinek več kot očitna.Pas + zadrgo kombinacijo modela, in lepljivo lepilo.Enostavno prilagajanje velikosti.

Vgrajen 4 Plastične kosti, podpora oblikovanju učinek je močna in učinkovita.Daje vam popoln waist trimmer + pas trener.

to dobi popolnoma drugačen občutek v primerjavi s starimi tisti ozki. ✅Učinek Je Bolj opazno - Pomaga vam znoj odpraviti toksinov, pospeši porabo kalorij, izgorevanje proces, trebuh, nadzor, izguba telesne teže in spodbujanje poporodna pasu okrevanje.Ohranjanje mišične toplino in podporo, da se prepreči utrujenost in poškodbe po vadbi. ✅Pasu Trener In Podporo za Hrbet - Naše neoprenske pasu trener stezniki, ki je vgrajen 4 Plastične kosti, zagotavljajo dovolj podpore za bolečine v hrbtu, bolečin in pravilno držo.To je najboljši fitnes oprema za vse vrste vaj v telovadnici.

4 Plastične Kosti

Podpora oblikovanju učinek je močna in učinkovita.Daje vam popoln waist trimmer + pas trener.

Neopren Materiala

Neoprenske bo spodbudil vaše jedro toplote dejavnost, ki vam pomaga, da se pospeši potenje , izgubo teže in pasu oblikovanje.

Visoka Lepilna Moč

Pas + zadrgo kombinacijo modela, in lepljivo lepilo.Enostavno prilagajanje velikosti.

Gladko Zadrgo

Zadrge, da korzet bolj primerni za vaše telo,enostavno, da dajo na in vzlet.

Nasveti

1), ki Niso namenjeni za uporabo med nosečnostjo. 2) Prosim, NE obleka s pasom, ko spi. 3) Operite s čisto vodo, preden vaš prvi uporabi. 4) Izogibajte se stiku s kožo, neposredno,priporočamo, da nosijo spodnja pod pasom. 5) Če se počutite neprijetno med uporabo procesa, priporočamo, da nastavite privijte ali zmanjšati uporabo času. 6) da, da vam pomaga dobiti vaše telo nazaj svojo nekdanjo post porodu hitreje, vam priporočamo, da ga kombinirate vadbo in kalorij nadzor z uporabo tega izdelka, boste videli VELIKO razliko v zelo kratkem času.

Povratne informacije

Prizadevamo si za 5-star storitev, ki jih navaja vnaprejšnja naše politike, naše dostava stopnja & naš dostava frekvenco.Če ste bili zadovoljni s to transakcijo, prosimo, odgovorite z vseh 5 zvezdic!Če niste zadovoljni z našimi predmete,se prosimo obrnite na nas.

Dobrodošli v naši trgovini

Da bi si ob srečno nakupovanje, potovanje v naši trgovini in bi se izognili neprijetnih aftersale vprašanja, vljudno prosim trajalo nekaj minut, da preberete nekaj nasvetov.Ti so dobrodošle, da se obrnete na nas za sporočila ali e-pošte!Dostava 1. Smo ponujajo Brezplačna dostava: www.fijet.si Standardne Dostave, ePacket, Kitajska Post Air Mail.Express Dostava: DHL, Fedex, Aramex, EMS, TNT, UPS, . 2. Kot ponavadi, smo se ponujajo Brezplačna dostava za ladje, ki jih www.fijet.si Standardno Dostavo, če želite, pošljite jih na Kitajskem post Air Mail, ePacket, pls obvestilo nas. 3. Za ePacket: na Splošno, bomo privzete ladje, ki jih ePacket za ZDA in RUSIJO, ki bo traja približno 10-30 Delovnih dni za ladijski promet. 4. Dostavo Kanada,AVSTRALIJA, velika britanija, in drugih Evropskih držav traja približno 25-45 delovnih dni. 5. Če potrebujete element nujno in želijo ladje, ki jih Express Dostavo, če ste naročilo, Preden ste plačali, pls, da nas kontaktirate za Express Dostava, bomo Izračunaj Express ladijskega stroškov za vas, in dodajajo, da bi, potem si lahko to plačilo. 6. www.fijet.si Standardna Dostava, kot običajno traja približno 25~50 delovnih dni. 7. Kitajska Post Air Mail, kot običajno traja približno 20~35 delovnih dni. 8. ePacket, kot običajno traja približno 7-25 delovnih dni. 9. DHL, Fedex, kot običajno traja približno 3~7 delovnih dni. 10. TNT, Aramex, UPS, kot običajno traja približno 2~7 delovnih dni. 11. EMS, kot običajno traja približno 3~7 delovnih dni.Naš delovni dan je od ponedeljka do sobote in od 9 do 6 pm.Ladja od NAS: 1.Elementi bodo poslani v 24 urah. 2.Ne pošiljko na Vikend in Praznike.Ladja od CN: 1.Elementi bodo poslani v 48 urah. 2.Ne pošiljko na Vikend in Praznike.Smo pozorni, da vaše naročilo, da v času, ampak prosim, ne skrbite, če se pojavi kasneje, bomo v stik z ladjarske družbe, da v stik z vami.

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Številka Modela 0075
Design Pas + zadrgo kombinacijo modela
Effect2 Savna Znoj, Kurjenje Maščob, Izguba Teže
Material Polyester15%, Neoprene70%, Nylon15%
Blagovna Znamka miss moly
Nespodobno Sliko No
Postavka Vrsta Oblikovalci
Spolnost No
barve črna
Spol MOŠKI
design2 Vgrajen 4 Plastične Kosti
Priložnosti Tek/Fitnes/Sport/Vaja/Vsak Dejavnosti
Shapewear Telo oblikovalec za ženske/Fitnes Pas/Trebuh pas
Shapewear3 Človek je Šport, Fitnes, Savna Znoj Cincher
Dostava Od Kitajska/Zda
Velikost S/M/L/XL/2XL/3XL
Shapewear5 Moški Fitnes Vadbo Joge Hujšanje Pasu
Učinek Fat burning/Vlak pas/Hujšanje telesa oblikovalec
Shapewear2 Pas Trener Hujšanje Pasu
Shapewear4 Moški Moško Telo Oblikovalec Pasu Trener

Podobni izdelki