Youpin jipin Namizni Ventilator 4000 mah Zmogljivost Baterije Polnjenje prek kabla USB Nizka raven Hrupa za ponovno Polnjenje 4Mode Hitrost Vetra 7 Obrnite Stran Fan

€19.37

Na seznam želja

vrh

Opis izdelka


opomba:

Ta izdelek prihaja iz xiaomi youpin in pripada xiaomi ekološke verige serije izdelkov,

Ni xiaomi logotip v samem izdelku.Hvala za razumevanje Funkcija: Baterije kapaciteta: 4000 mah čas Polnjenja: 6h Uporabite čas: 3h-12h Prilagodite gear: 1-4 prestavi hitrost Ventilatorja rezila: 7 listi Pralni material: ABS = aluminij zlitine palico Opombe:

če imate posebne zahteve, prosim, pustite sporočilo, ko kraj, da.

NAMIZNI VENTILATOR za KROŽENJE ZRAKA 12 ur neprekinjeno dovajanje zraka/Štiri-blok hitrost vetra/DC brushless bakreno jedro motornih svetloba, veter in mehko zvok

Majhno telo, močan veter Je pripravljen za uporabo, namizni ventilator je majhen in izvrstno,z ventilatorjem glave, premer 165mm,ki je osvežujoč in sveže.Brushless DC motor,7-stran fan rezila,geometrijske sprednji pokrov tri elemente kombinacija.Nizka raven hrupa za dovod zraka,prijetno hlajenje.

12 ur druženja majhnosti in dolgo življenjsko dobo baterije,samo 450 g majhnosti,vgrajen pa je zmogljivost baterije povečala za 4000 mah,in neprekinjeno dovajanje zraka času se je izboljšala.Nizko-range air suooly lahko do 12 ur,uživajo naravne hlad od jutra do večera.

7 wing ventilator rezila veter metoda je naravno,in veter, zaradi česar tehnologija in tehnologija v kombinaciji z bionic načelo.7 pero rezila da veter mehkejši in bolj suhi,zaradi česar je veter bolj naravno in udobno.

4 nastavljiva hitrost vetra Iz vetriču, da ccol in kul,zagotoviti 4 vetrovi, da izpolnjuje vaše različne potrebe.Ena ključnih delovanje,enostavno in priročno.

Brushless DC motor Sprejme enotno specifikacija brushless DC motor,ki je stabilno in trajno rešiti napake in težave s hrupom za vas,z višjo kakovostjo.

Izključi zvok ne moti odlično zračni kanal je opremljen z brushless DC motor,ki je mirno in tiho, kakor metulj flasps svoja krila.

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Funkcija 1 YOUPIN Fan
Številka Modela namizni ventilator
Vrtljive Krilne Količina 7
Nadzor Način Mehanski Časovnik Za Nadzor
Napetost (V) 5V
Poreklo CN(Izvora)
Funkcija 3 namizni ventilator
Časovna Funkcija Ni Čas
Funkcija 2 Ventilator
Vode-pomanjkanje Energije-off Varstvo No
Suspender Dolžina Ne Suspender
Povratne Obračanje Funkcija No
Max. Moč 20-69W
Vir Napajanja Baterija
Velikost >1400MM
Hitrosti Ventilatorja Četrti Prestavi
Blagovna Znamka BiNFU
Max. Časovna Omejitev Ni Čas
Veter Tip Naravni Veter
Tehnologija Drugo
Material Plastični
Namestitev Mini
Uporaba Doma
Certificiranje ROHS
Rotacija Način Brez Vrtenja
Dovod zraka načinu Vrtljive Krilne
Vrsta Ventilator
Moč (W) 25 W
Funkcija 4 Mini Ventilator
Daljinsko Upravljanje Funkcija No

Podobni izdelki