Mta1 mtb1 ER11 ER16 ER20 cnc orodje imetnik morse No. 1 orodje imetnik zadnje pull ravno rep mt1 CNC center orodje imetnik er collet chuck

€7.61

Na seznam želja

Opis izdelka


Spoštovani kupci, pozdravljamo vas na naši spletni trgovini, vam bomo najboljšo storitev, želim vam srečno nakupovanje.

Specifikacija

Ime izdelka: MTA1/MTB1 ER Vse vrste Orodje imetnik Blagovna znamka: MAIAM Natančnost: ≤0.008 Material: 42CrMnTi Jekla Trdota: HRC45~55 Res okroglosti: 0.8 u Carburizing globina: 0,8 mm Hrapavost površine: 0,8 mm Uporablja pralni: CNC/računalnik gong/visoke hitrosti, pralni...

Značilnosti

1. Odlično trpežnost in dolgo življenjsko dobo. 2. Za ploščo za rezanje, trdoto, ki se vstavi za jeklo. 3. Izdelana iz visoko kakovostnih orodnega jekla z visoko trdnostjo in trdoto.Primeren za uporabo na CNC strojih, primerna za rezanje plošč, in trdote vložki za jeklo.

O NAS

1. Naš cilj je: inovacije in razvoj, stabilno kakovost in storitveno usmerjene. 2. Zelo strogimi zahtevami glede kakovosti proizvoda za zagotavljanje stabilne kakovosti. 3. Sprejemamo izbira na drobno, na debelo in načine pošiljanja.Ko se boste odločili za nas, vam postrežemo vas z vsem srcem.

O dostavi

Zagotovimo dostavo v roku 72 ur po prejemu vašega plačila.Čas prihoda, je odvisno od cilja in drugih dejavnikov, običajno zahteva 10-30 dni po navadni pošti (www.fijet.si standard prevoz, epacket, Kitajska Post air mail, itd.).Parcele, ki običajno nimajo carinski težave z redno pošto.Če kupite visoke vrednosti blaga in izberite express prevoz (DHL, EMS Armex, itd.), tam lahko tarif, ki bi morala biti plačana s strani kupca zaradi različnih politik v različnih državah.Opomba: Prosimo, potrdite vaš naslov pred oddaji naročila.Ko je blago odpremljeno iz, ne moremo spremeniti naslov.

O po-prodaje

Če ne boste zadovoljni z izdelkom, vam bomo sprejeli zamenjava in vračilo če izdelek ne sme biti rabljen ali poškodovan.Sprejemamo nadomestila ali delno, nadomestila, če ima izdelek vprašanjih kakovosti.Prosimo, da nas kontaktirate in se vrnete izdelek, preden pride do spora.

Pogosta VPRAŠANJA

Q : Kako slediti ekspres?A : Track preko naslednje povezave : www.17track.net ali global.cainiao.com Q : Kako zaslužiti nižji ceni na debelo?A : Če potrebujete veliko število izdelkov, ki jih lahko dajo na neplačane naročila.Nato poskusite, da nas kontaktirate, da bi razpravljali o podrobnostih.Če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, obrnite na našo customer service, naše storitve za stranke bodo našli in odgovorili na vaša vprašanja v času.

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Uporablja stroj CNC/računalnik gong/visoke hitrosti, pralni...
Številka Modela MTA1/MTB1 ER Vse vrste Orodje imetnik
Natančnost ≤0.008 mm
Material 42CrMnTi Jekla
Blagovna Znamka MAIAM
Uporaba Rezkanje Rezalnik
Poreklo CN(Izvora)

Podobni izdelki