5X8FT Laser Bleščica Poroko Ozadje Zavese Bleščice Poroko Steno Photo Booth Bleščica Plošči Zavese

€5.19

Na seznam želja

Dogodek & Party

Opis izdelka


Diod: Laser bleščica ozadje Barva: zlata, srebrna, rdeča...Velikost:1.5x1.8m 1.5x2.4m 3x3m Palico žep: 4" (palico žepi za easy slide - in/stran-iz zavese palice Vse mere so približne meritve, ki Zaradi različne nastavitve osvetlitve dejanske barve se lahko razlikuje nekoliko od slike

1. O color: Vse blago, ki v naravi.Vendar streljanje svetlobe, kota, in nastavitve zaslona in drugih dejavnikov, ki lahko povzroči obstoj določene barve v slikah, ne kakovosti težave, vas prosimo, prevladujejo v naravi, hvala vam! 2. O velikosti: Vse mere so izmerjene ročno,to je normalen pojav za merjenje napak, na splošno, meritve napaka je 1-3 cm,upam, da boste razumeli! 3. O tarifni: Vse naše cena ni sklenitev tarife, ladijski tovorni je samo promet pristojbina tarife se zaračuna v vaši državi Meri od uvoznika, in vsaki državi, ki je po Meri Pravilo je drugačen, Če so tarife, morate plačati sami, upam, da si bo vedel o tem!

. Poškodovano blago je potrebno vrniti v roku 7 dni od dobave datum.

. Samo okvarjen element, ki lahko ponudi izmenjavo ali zamenjavo.

. Prosimo, prepričajte se, da je originalna embalaža za vračanje.

. Kupec mora plačati, ladijski promet pristojbina za vrnitev v vsaki situaciji razen naših napak.

. Mi ne bo odgovoren za kupca, morebitne odškodnine in izgube, ki presegajo zneska naročila, da kupec dejansko plačal nas.

. Naš cilj je, da poskrbite, da ste srečni kupec in prijetno nakupovanje pri nas.

. Če ste zadovoljni z nakupom in naše skupno storitev, prosim, pustite nas 5 zvezdic povratne informacije, in bomo naredili enako za vas.

. Če niste zadovoljni z nakupom, na kakršenkoli način, vas prosimo, da nas priložnost, da odpravite vse težave.Zavedamo se, da skrbi in frustracije, boste morda so, in bodo poskušali naše najboljše, da odpravite težave.

. Ne oklevajte, da nas kontaktirate kadarkoli pred in po nakupu zavezujemo se, da bomo vaše 100% zadovoljstvo strank.

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


vzorec NOBEN
Številka Modela JJ-12-YERR12
Blagovna Znamka SHENGXuntex
Priložnosti Obletnica
Material bleščica

Podobni izdelki