3D Matalchok Visoke Kakovosti MK8 Ruby Šoba F/ Creality CR-10 Vse Kovinske Hotend, Edaja 3 Prusa I3 MK3 3D tiskalnik

€48.72

Na seznam želja

Opis izdelka


Mi lahko pošljete Po DHL / Fedex / EMS , če boste potrebovali, prosimo, naročite, vendar ne plačajo, Pustite sporočilo, da nas, smo obravnavali stroške dostave.

Lep pozdrav!To je najvišje natančnosti šoba lahko najdete v vseh prodajalnah.To je umetniško delo.Da bi zadovoljili vse večje zahteve 3D tiskalnik navdušence, naša trgovina je ustvarila vrsto 3D tiskalnik, pribor za izdelovanje 3D tiskalnikov bolj popoln. Ključ moment je potrebno med namestitvijo šoba.Šoba je predmet največji navor 5 N. m.Več kot to navora bo škoda medenina podolgovat.Če nimate ključ moment.Potem ni važno.Ne uporabite preveč sile med postopkom namestitve, prosimo poskusite za nadzor nad vašo moč.

Funkcija:

Te šobe, ki vam bo omogočilo, da natisnete spool po konico iz Ogljikovih Vlaken, Bronzefill in drugih abrazivnih materialov.Prav tako pustil še posebej beautful tiskanja s PLA , ABS in drugih filamentov.Tiskanje Ogljikovih Vlaken na standard Core bodo uničili completley v nekaj urah, ali manj kot 500g nitke.Ta šoba lahko natisnete ves dan, teden za tednom.

Je Prekrita Baker je naš NOVI "Eno pravilo, da jim vse" šoba, izdelana iz Visoko-kakovostni razred Baker

. Prav tako smo dodali plast trdi, slick niklja prevleka, ki zagotavlja fantastični ravnovesje stroškov in odpornost proti obrabi.To bakrene zlitine je zelo temperaturno odporna in se ne bo začela omiliti ali anneal, dokler pot preko 500°C, zaradi česar je kot nalašč za visoko temperaturo, 3D tiskanje, ki druge šobe ne more ravnati.

Poleg visoke temperature delovanja te šobe so napredni niklja, ki temelji plating, znatno zmanjšanje adhezije plastike, ki šoba.To je super za vsakdanjo filamentov, da stvari čiste in bleščeče, vendar je še posebej pomembno pri temperaturah nad 300°C, kadar silikona nogavic ni mogoče uporabiti.Baker ima več kot 3x toplotne prevodnosti medenina, in bakrovih zlitin, ki jih uporabljamo, je bila utrjena in obdelanih, da se zmanjša oksidacijo, ki se pojavi v bakra pri visokih temperaturah.Višja toplotna prevodnost bo prav tako nekoliko povečati svojo toplote-up-krat, in lahko zagotavljajo ostrejši nadzor temperature.To bakrene zlitine je zelo temperaturno odporna in se ne bo začela omiliti ali anneal, dokler pot preko 500°C, zaradi česar je kot nalašč za visoko temperaturo, tiskanje, da drugi šobe ne more ravnati.Opis:

Navoj:M6

Material:Medenina/ Baker

Šobe velikost:0,4 mm

Paket Vključuje:

1 Kos Medenina/Prekrita Baker

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Številka Modela mk8 Ruby Šoba
Velikost 0.4MM
Blagovna Znamka 3D Matalchok
navoj M6
Postavka Vrsta Šoba
Uporabite za Creality CR-10 Vse Kovinske Hotend, Edaja 3 Prusa I3 MK3

Podobni izdelki