Sončne Zaščite Vetrobransko steklo Avtomobila Filmov 0.5*3M Toplote Nadzor Stanovanjskih Okno Avto Nalepke Film Auto Okno Folije

€18.82

Na seznam želja

Zunanjost Dodatki

Opis izdelka


Sončne Zaščite Vetrobransko steklo Avtomobila Filmov 0.5*3M Toplote Nadzor Stanovanjskih Okno Avto Nalepke Film Auto Okno Folije

Specifikacija:

1.Material:PET.

2.Velikost:0.5*3M.

3.Prepustnost svetlobe stopnja: 67% .

4.UV zaščita :99%.

5.Izolacija:93%.

6.Pakiranje Vsebuje:1 Roll okno avtomobila film.

Značilnosti:

1.Blokira UV, skrbi za vašo kožo.Učinkovita zaščita avtomobila notranje zadeve, ne zbledi, se ne stara.

2.Lahko zmanjšal za številne aplikacije kot so okna niansiranje, avto niansiranje in itd.

3.Lahko učinkovito blokira sonce ali avtomobilskih žarometov močno bleščanje svetlobe.

4.Bi se izognili pregrevanju zaradi sončne sevanja, zmanjša uporaba klimatske naprave, varčevanje z gorivom.

NAVODILA:

1. korak.Izmerite velikost avtomobila stekla, dolžina in širina vsakega en plus več kot 3 cm, tako, da ne namestite film ne ustreza velikost.

2. korak.Čisto okno je ključnega pomena uspešno faktor,tako da oknu, ali steklo očistite.

Korak 3. Odstranite prozorno, varnostno kopiranje stanja iz Filma .Zajema površino cel film z vodo.To pomaga preprečiti, da bi film postal zapleten in vztrajanjem na sebi.

Korak 4. Pick vaš film up in uporabljajo vaše okno( Prosimo, POSKRBITE, DA boste odstranili varnostno stanja, preden se uporablja za okna in steklo).

Mila in vode na film in stekla, lahko ga potisnite v pravilen položaj.

Korak 5. In ponovite strgalo proces,z uporabo strgalo za potiskanje vse preostale vlage ali mehurčki na robu okna.Veliko lažje kot Stenske Nalepke.

6. korak. Končno uporabite papirnate brisače, da se posuši okno in okvir,se skrbno, da ne dvignite film na robov ali vogalov.

OPOMBA:

1.Preden namestite , preverite, film previdno,če boste našli vse gube,solze ali drugih napak,se nemudoma obrnite na nas za nasvet.Ne odstranite varnostno stanja ali poskus, da se prilega vaši film .Ne moremo sprejeti vrne ali zagotoviti nadomestila, če namestitve je bil poskus.

2.Če želite drugo velikost, prosimo, obrnite na nas.

Sončne Zaščite Vetrobransko steklo Avtomobila Filmov 0.5*3M Toplote Nadzor Stanovanjskih Okno Avto Nalepke Film Auto Okno Folije

Carinski In Dolžnosti:

Q, --ali vaša cena vključuje dajatev in davka na dodano vrednost, Koliko davka moram plačati?

Ne, cene naših izdelkov ne vključuje dajatev in davka na dodano vrednost.Smo samo polnjenje vaše blago stroške in stroške pomorskega prometa.če boste plačali DDV, morate samo, da je plačilo za svoje navade.

V večini držav, boste morali plačati davke ali dajatve na uvožene proizvode.Včasih blaga pod določeno vrednost, ali v določene kategorije, ne vključujejo davkov.

Pravila se razlikujejo v vsaki državi.Na žalost ni pot za nas, da vedo, pravil, predpisov, običajev, tradicij, prakse, vrzeli, sisteme, sisteme, birokracijo, kode, zakoni, ali sodb vsako posamezno državo.

Zato ne moremo in ne bo, ponujajo nasvete o davkov v svoji državi.Kot kupec, to je vaša odgovornost, da ugotovite, da informacij, preden bi blaga.

Če boste morali plačati uvoznih davkov , dodatnih dajatev in davkov na promet, ki ga morate plačati v kurirja, da ob prejemu paketa (- e).Ne moremo izračunati to za vas, in obstaja način, da se vnaprejšnje plačilo.Če ste spusti-dostava ali pošiljanje darilo element, da nekdo, prosimo zagotovite, da se zavedajo, možnost plačevanja davkov ko prejema blaga.

Hvala za vašo pozornost.

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Nalepke Umestitev Prednje Vetrobransko Steklo
Kategorija Nalepke
Ime Modela AF644-201031
Vrsta Lepilo Nalepke
Blagovna Znamka AUMOHALL
Design Sprememba Barve
Vrsta Nalepke Drugo
Element Širina 0.5m
Embalaža Ni Pakirano,
Model Oem
Postavka Vrsta Nalepke
Postavka Višina 0.00cm
Poreklo CN(Izvora)
Vrsta Materiala jjeza
Postavka Dolžina 3m
Postavka Premer 3m

Podobni izdelki