Visoka Kakovost Modra Turquoises Kamniti Križ Kroglice Čare Obeski Za DIY Ogrlica Nakit, Izdelava Debelo 30Pcs/Veliko Brezplačna Dostava

€9.67

Na seznam želja

Ogrlice & Obeski

Opis izdelka


Čare naravno modro turkizna kamniti križ, ogrlico, obesek Lastnosti: Material: naravni kamen Velikost: 18 mm*25 mm*6 mm Oblika: križ obesek Barva: modra Teža: Približno 4g/kos,okoli 0,001 lb Količina: 30pcs/veliko Kamen Proizvodnjo Lahko Vam Daje Globok Občutek Pozitivno Energijo, Mir Uma, Ravnovesje, Zdravljenje, Meditacija, Uravnoteženje Čustva Energije za Začetnike za Najstnike, Joga Blago , umetniška Zbirka, čarobne gumbe za Izdelavo Nakita in Ugotovitve Blaga.Uporaba: 1. Prilagodite čar, ki je Primerna za vsako priložnost obrabe,Edinstveno Darilo! 2. Za oblačila dodatki, ki bi bila bolj v modi. 3. Ujemanje nakit, ogrlice ali uhani.Opomba:

• Ta postavka NE vsebuje verige.

• Če želite, da se ujemajo z različnimi barvami, prosim, pustite sporočilo, da nam povejte, katere barve so vam všeč, in bomo poskušali izročiti blago, da za vas glede na vaše potrebe.Hvala!

• To je naravni material z Visoko trdoto, po highpolish človeka, včasih bodo imeli malo crack, Pa bomo preverili, enega po enega, preden smo ladjo, se prepričajte, vse v dobrem stanju.Če ste prejeli blago, ki imajo težave, se obrnite na nas prvič, Bomo rešitev za vas v najkrajšem možnem času.

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Spol Unisex
Kovine Tipa Nerjaveče Jeklo
Material Kamen
Funkcija Fitnes Tracker
Obliko\vzorec križ
Obeski Vrste SOLITAIRE
Združljivost Vsi Združljivi
Slog Trendy
Postavka Vrsta Obeski
Poreklo CN(Izvora)
Blagovna Znamka fubaoying
Fine ali Moda Moda
Številka Modela 18 mm*25 mm*6 mm

Podobni izdelki