300W 220v Četrte Generacije LED Poplav Svetlobe Z EU Plug Hladno Bela Redni 2835 Lučka Kroglice

€9.65

Na seznam želja

vrh

Opis izdelka


300W 220v Četrte Generacije LED Poplav Svetlobe Z EU Plug Hladno Bela Redni 2835 Lučka Kroglice

Bullet Točk: 1、Super Svetla: LED žarnice (SMD 2835).Večji svetlosti od klasičnih žarnic, lahko prihranite do 70% svoje električne energije.

2、Nepremočljiva Rating IP65: IP65 zaščito, kar pomeni, da vam ni treba skrbeti za pronicanje vode, da bi dobili delo opravljeno.Prosimo, upoštevajte, da lučka ne more biti, namočeno v vodo.Primerna za notranjo in zunanjo razsvetljavo, kot so vrtovi, dvorišča, vile, parki, panoje, strehe, stadioni, zgradbe, ulice, ulice, trge, tovarne, itd.

3、Enostaven za Namestitev: Opremljena z nastavljivo kovinski nosilec.To se lahko namesti na stropi, stene, tla in druge lokacije s prilagajanjem različnih zornih kotov.

4、Širok kot Snopa: 120° poplav kota, ni senčenja ali bleščanje, in večjo osvetljenost razdalja za boljšo uporabniško izkušnjo.

5、Trajno: svetilka je narejena iz visoko kakovostnega aluminija, ki je dobro odvajanje toplote, vzdržljivost in dolgo življenjsko dobo.

"Značilnosti:

Žarnica ima dobro odvajanje toplote in lahko zmanjša verjetnost neuspeha.

Svetilka je enostavna za namestitev in ne razstavljajte, vas prosimo, da uporabite.

LED-lučka je primerna za košarko, odbojko na nogometni polja, vrtovi, dvorišča, parkirišča, hoteli, lokalne krajine, itd.

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)

2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.

3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

4. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo.

5. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

6. Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

7. Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.

1. 12 mesecev Proizvajalec omejene Garancije za pokvarjene izdelke (razen za postavke, poškodovanih in/ali zlorabljena po prejemu).Dodatki pridejo s 3-mesečno garancijo.

2. Neustrezne elemente je TREBA poročati in se vrnil v garancijskem roku (in v originalni embalaži, če je to mogoče).Morate povejte nam, kaj je napaka in da nam

vaše naročilo številka.MI NE POPRAVI ALI ZAMENJA PREDMETE Z VELJAVNOSTI GARANCIJE.

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Plug
Številka Modela LED Poplav svetlobe
Telo Material BAMBUS
Napetost 110V
Blagovna Znamka GERUITE
Priložnosti Kvadratni
Vir Svetlobe Fluorescentna
Raven Zaščite ip68
Moč
Slog Sodobno
Osnovna Vrsta E26
Tip
Certificiranje CCC
Vir Napajanja Sončne
Je Svetil Vključeni No
Zaključek Železo

Podobni izdelki