UNP, zemeljski plin, ... ZEMLJEVIDU Sensor PS-04 Plus 5 Zatiči za Plinski Tlak Senzor Za UNP, zemeljski plin, ... Pretvorbo Komplet Za Avtomobile

€9.08

Na seznam želja

vrh

Opis izdelka


Temperatura in tlak sensor PS-04

Naprava meri tlaka plina, vakuum znotraj kolektorja in temperaturo plinov znotraj plinovoda.PS-04 merilni sistem, ki je zasnovan za UNP (propan-butan) in stisnjen zemeljski plin (metan) plinske sisteme vbrizgavanja v vse avtomobile, ne glede na moč motorja, vključno z turbocharged turistov.Naprava zagotavlja odlično učinkovitost, ne glede na to, plin kakovost, slog vožnje in obremenitve vozila.

Zmanjšati vztrajnosti odziv na plin spremembe temperature.

Naprava je bila zasnovana tako, da se lahko montira neposredno na PREDPOROČNA AC W02 injektor železnici, brez potrebe po uporabi univerzalne tee.

Operacijski prilagodljivost.

Naprava deluje odlično tako na visoke in nizke stopnje pretoka plinov.Ta učinek je bil dosežen z uporabo sodobnih visoko kakovost tipala in elektronske komponente, ki omogočajo natančne informacije je treba poslati takoj, Autogas krmilnik.Pretok plina nihanja ne vplivajo na kakovost merjenja temperature.

Montaža v vsakem položaju.

PS-04 se lahko namesti v vsakem položaju v bližini UNP injektorjev, ali neposredno na UNP injektor železnici, z zmožnostjo, da se obrne v 360.Senzor vgradni položaj ne vpliva na njegovo pravilno delovanje.

Kompakten design.

Integriran sistem za merjenje je novost modela, ki določa tržne trende.Zaradi monolith gradnjo telesa in vakuumske cevi stub, moč pa se je izboljšalo in uhajanja so odpravljeni.

Montaža prednosti:

- Enostavna montaža – majhna velikost in kompaktne konstrukcije.

- 360 - možnost vgradnje v kateremkoli položaju, z vrtenjem v 360, tudi po namestitvi v injektor, armature ali tee.Senzor vgradni položaj ne vpliva na njegovo delovanje.

- To je mogoče namestiti senzor na vse strani PREDPOROČNA AC W03 injektor železnici ali eno injektor z ustrezno montirane.

Tehnična specifikacija Delovna temperatura [C] -40 do +125 Delovni tlak [bar] do 6,75 Delovnih vakuum [bar] do 4,50 Plina tee vstopnih in izstopnih [mm] Ø 12 Vakuumske stub cevi [mm] Ø 4 Splošno dimenzije (s tee) [mm] 52 x 42 x 52 Teža (z tee), [g] 34

UNP, zemeljski plin, ... ZEMLJEVIDU Sensor PS-04 Plus 5 Zatiči za Plinski Tlak Senzor Za Komplet Za nekatere razlog, da je slika malo drugačna.Če želite resnično sliko ali imate vprašanja, vas prosimo, da nas kontaktirate.Hvala za vaše pozitivne povratne informacije ali kontakt, preden kateri koli negativne povratne informacije, ali spora.( По какой-то причине картина немного другая. Если вам нужна реальная фотография или у вас есть какие-либо вопросы, не стесняйтесь обращаться к нам напрямую. Спасибо за ваш положительный отзыв или контакт, прежде чем любой отрицательный отзыв или спор. ) Delovna temperatura [C] -40 do +125 Delovni tlak [bar] do 6.75 Delovanja vakuumske merilnik [bar] do 4.50 Tee plina vstopnih in izstopnih [mm] Ø 12 Vakuumski priključek [mm] Ø 4 Splošno dimenzije (s tee) [mm] 52 x 42 x 52 Teža (z tee), [g] 34

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Poreklo CN(Izvora)

Podobni izdelki