LOAEY Nepremočljiva G Spot Vibrator z Mirno Dvojno Motornih 9 Vibracije Načini,PALOQUETH Klitoris Analni Vibrator Igrača

€15.32

Na seznam želja

Seks Igrače

Opis izdelka


O izdelku

100% vodotesen vibrator za skupni stimulacije med ljubljenja ali solo igri -da se boste počutili okrepljeni občutki proti svoji gredi in moda, medtem ko bo ona uživajte senzacionalno G točke in klitorisa stimulacije.Vsakdo je zmagovalec.

Stroški na magnetnih polnilnik v 120 minutah za do 90 minut igre-polnilnik je zelo zanimivo, kako je lahko samo magnetno držijo dve kovinski krogi na zunaj in polnjenje igrača ne izdaja, držeč v notranjosti suho.

9 vibracije funkcije, vsaka s nastavljiva moč ravneh - vibracije, ki zagotavlja občutek, da je težko biti proizvedena izključno ročno delo, ker je 9 načini samo vas vodi na potovanje, ki vam omogoča, da uživajo 9 različnih načinov stimulacije.

Iz telesa varno silikonski material-To je super, da je svilnato gladko silikonski občutek, da se počuti izjemnih na njeno lise, ki se dotakne..Pa silikonski očisti enostavno in lahko so to pripravljeni za vaš (ali pa jo s svojo) naslednjo avanturo.

Daljinski upravljalnik-v primerih iz do 3 metrov stran, za razburljivo igra Vam bo všeč dejstvo, da ga je mogoče upravljati z daljinskim za solo igra ali s partnerjem.

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Značilnosti 2 Motorji Vibrator
Material Silikonski
Nespodobno Sliko No
Blago Certifikat Kakovosti ce
Velikost 7 Speeds Dual motors Massager
Nastavitve 10 Hitrosti
Teža Izdelka 100 g
Spolnost No
Baterija info 2XAAA baterije za daljinski
Vrsta G-Spot
Ime Polnilna Partner Vibrator
Blagovna Znamka WONANA
velikost izdelka 9 cm.* 3 cm
Postavka Vrsta Vibratorji
Številka Modela Vibratorji
Poreklo CN(Izvora)
Polnjenje Obdavčljivi

Podobni izdelki