Ročni Wc bide škropilnica set Komplet iz Nerjavečega Jekla Strani Bide pipo za Kopalnico ročno škropilnico tuš glavo self čiščenje

€7.14

Na seznam želja

vrh

Opis izdelka


Trgovina z zaupanjem

1.Zaradi različne T-prilagoditev konektorjev, prosimo, izberite državo, ki ustreza povezavo, preden oddaji naročila, v izogib pošiljanje preteklosti izdelkov neprimerno,Če ne boste n, ne vemo, katero izbrati, prosimo, obrnite na našo customer service. 2.Izberite www.fijet.si Standardne Dostave ,Uživajte v 15 dneh ni razlog za vrnitev. 3.Prosimo, bodite prepričani, da kupite. 4.Sledite naši trgovini dobite dodatne popuste. 5.Če sistem ne prikazuje logistics informacije, prosimo, pojdite na to spletno stran, da si ogledate (https://www.17track.net/en)

Za bide škropilnica velikost

Pribor

Medenina T ventil - -T adapter medenina material, kromiran, keramične disk primeru - Preklopiti iz vode in izklop za regulacijo pretoka, ki Smo ga poslali T-adapterji za različne države - Velikost: G1 / 2" * G1 / 2" * G1 / 2 "ali 7/8" * G1 / 2 "* 7/8"

Rezervoar za vodo ali steni visi, kot se odločite,

Kavelj je mogoče enostavno odstraniti, za stensko namestitev Bomo priložiti navodila za namestitev Pišite nam, če ne veste, kako namestiti.

Pranje pet/čisto kopalnico/pranje telo/pranje avtomobilov in še več...

Zakaj Morate Bide Škropilnica?

Bolj higiensko, kot papir ali robčki, pomoč z zdravstvenimi težavami učinkovito.Plača Sama & Vam Prihrani Denar - povprečna oseba porabi več kot 90 dolarjev na leto na toaletni papir.Družina 4 lahko uporabljate nad 350 dolarjev na leto.Uporaba SOOSI 90°ročni Bide / Shattaf in izpiranje s svežo tekočo vodo zmanjšuje toaletnega papirja uporabite za 90%.Za tiste, ki imajo kronične težave z srbenje, občutljivost, in izpuščaji, pretirana uporaba papirja, brisače, lahko bi se rana bolj resno.

Zakaj se Odločite SOOSI Bide Ročno Škropilnico?

ENOSTAVNO & UČINKOVIT NAČIN, DA DOBITE SVEŽE SPERITE ALI JET SPRAY 90°nastavljiv nadzor tlaka zagotavlja, potisnite 1/3 gumb je primeren za osebno higieno, uporabo in največja je primerna za izpiranje in čiščenje

Pošiljke:

Mi bi poslali parceli v najkrajšem možnem času, Čas obdelave, ki bi lahko podaljša, če je vroče nakupovalno sezono,kar koli, prosimo, obrnite na wit nas.

Garancija:

Vsi Predmeti, Ki So Na Voljo 1 Leto,Če Obstaja Nekaj Težav Z Izdelki, Prosimo, Pošljite Nazaj K Nam, Vračilo Bo Na Voljo S Paypal Ali www.fijet.si Sistem Ali Pošiljanje Polno Novih Predmetov Znova.Vsaka Težava, Kontaktiraj Spletni Prodajalec.

Povratne informacije:

Ne bomo znali ceniti vsak strank. 1.Če ste zadovoljni z da,prosim, pustite nas vseh 5 star dobre povratne informacije. 2.Če imate kakršne koli težave s parcelo prosim stik z nami, da bi sporočilo, ki na prvi,bomo poskušali naše najboljše, da bi rešila težave.

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


T-tok materiala Medenina
Vrsto Namestitve Stenske
Ročna škropilnica materiala ABS
Poreklo CN(Izvora)
Številka Modela SS806
Cev Material Nerjaveče Jeklo
Tapnite luknja Eno Luknjo
Spary Tip Horizontalno
Certificiranje NOBEN
T-adapter nit 1/2" ali 7/8" glede na državo
Blagovna Znamka SOOSI
Pipa Tapkanjem Eno Luknjo

Podobni izdelki