Nova in zadnja NS602462 SOP24

€107.36

Na seznam želja

Opis izdelka


Dobrodošli v naši Trgovini

profil podjetja:

KERUN TEHNOLOGIJE(HK)je OMEJENO strokovni mednarodni distributer IC in druge elektronske komponente, po letih enakomeren razvoj, vzpostavitev dobre mednarodni poslovni ugled in javne pohvale.Drži odlično poslovni ugled, spoštovati integriteto, ki temelji poslovna filozofija, za veliko število strank, hvalo in podporo.Nadalje zagotoviti strankam visoko kakovost izdelkov in vrhunsko storitev; popis podatkov, več kot 3000000 različnih izdelkov, ki lahko izpolnjujejo vaše povpraševanje.Uživali boste po elektronski deli smo vam na enem podporne storitve.

KERUN TEHNOLOGIJE(HK)OMEJENA in več sto znanih podjetij doma in v tujini je tesno dobre odnose sodelovanja, elektronske komponente so pogosto uporablja v civilne, industrijske in vojaškega področja.Vključuje zabavne elektronike, prenosne naprave, zdravstvenega varstva, inteligentna varnost, varčevanje z energijo, energetske, komunikacijske in omrežja, računalništvo, shranjevanje, upravljanje napajanja, avtomobilske elektronike, industrijska elektronika, itd.

Obljubimo : KERUN TEHNOLOGIJE(HK)LIMITED je najpogosteje se na enostavnost, najbolj zanesljivih elektronskih komponent dobavitelja!

Dobrodošli splošno trgovci na pogajanja, postane dolgoročno prijazno partnerjev za sodelovanje, ustvarjanje brilliancy skupaj!

1.Dostava Po Celem Svetu.

2.Naročila, bo poslana v roku 1-2 delovnih dni po plačilu preverjanje. 3.STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

Povratne informacije 1.Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo strank.Povratna informacija je zelo pomembno,upamo, da boste lahko obrnete na nas nemudoma, preden nam nevtralne ali negativne povratne informacije, 2.Če imate vprašanja, naše Storitve za Stranke štabi dobrodošli na e-naslov ali pokličite nas.Trudimo se, da bi odgovorili na vsa vprašanja in odpravite vse težave kar se da hitro, kot je mogoče Pomembno carin : Uvozne dajatve, davke in dajatve, ki niso vključeni v postavko ceno ali stroške dostave.Ti stroški so kupci " odgovornost, morate preveriti z carinski urad, da ugotovite, kaj se ti dodatni stroški bodo pred nakupom Pred podpisom paket, prosimo, prepričajte se, ali je izdelek poškodovan med prevozom in ali je izdelek na to.Če ne, prosimo, da zavrne podpis.Se bo štelo, ki prejemajo pravi izdelek tako dolgo, kot ste se prijavili na parceli

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Postavka Vrsta Adapter
Poreklo CN(Izvora)
Material Drugo
Blagovna Znamka ANGELAN
Številka Modela NS602462
Paket Da,

Podobni izdelki