CS3.53mm NBR X TESNILO ID 18.64/20.22/21.82/23.4/24.99*3.53 mm 5PCS Dvojno, ki deluje pečat X-Tesnila Quad obroč AS568 Standard XRing

€5.99

Na seznam želja

vrh

Opis izdelka


X-Tesnila Za Tesnjenje Načela

X-Ring se najpogosteje uporablja pečat v hidravlični cilinder, to je tipično za ustnice pečat, ali se uporablja v bati, ali z batnim palice, ki lahko dobijo dobro tesnjenje učinek, U-tesnilo v nizki tlak primeru, le za ustnice nad-deformacij, da ustvarite pečat, zaradi majhne priključki, trenja je relativno nizka, s tlak povečuje, ustnic elastična deformacija povečuje, raztezanje , stiskanje in upogibanje stres povečuje, U-obroč radialno stiskanje sile samodejno poveča, in koliko stik z tesnilni površini, dokler se ne poveča celotno osna dolžina U-obroč stike z tesnilne površine, kar zagotavlja dobro tesnjenje v visoki tlak članice.

Primerjava Xring In Oring

Na splošno, tesnjenje načela X-obroči so skoraj identičen kot O-obroči.Tesnjenje je dosežen z radialni stisnite v bata/izvrtino tip žleze.

*Brez upogibanja: O-OBROČ bo bend v utor med giblje naprej in nazaj, toda X TESNILO ne bo bend zaradi svoje posebne obris.

* Nizko trenje in dolgo življenjsko dobo: XRING je manjši od O-TESNILO tlak površina enake velikosti, ne le stik tlaka, ampak tudi trenja in obrabe se zmanjšajo, in izdelek trajnost je odlično.Minimalnega tlaka, potrebnega za X-RING lahko do 5% širine, kar zagotavlja učinkovito pečat.

*Odlično tesnjenje : X OBROČ obrnite je enakomerno porazdeljena po celotnem oddelku, zato je manj uhajanje kot O-TESNILO.

Podrobnosti

Tekočina: stisnjen zrak, plin, olje, vodo, itd.Tlak: 40Mpa (PTFE podporo obroč) z najvišjo tlak Hitrost: do približno 0,5 m / s (giblje naprej in nazaj) Temperatura: o -54 ° C ~ 200 ° C

Uporaba

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Blagovna Znamka FUSHI
Standard ali Nestandardno STANDARD
Material NBR
Številka Modela Star prstan Debeline 3.53x18.64/20.22/21.82/23.4/24.99 mm
Oblika X-Ring

Podobni izdelki