Sončne Vrtne Luči LED na Prostem Sončne luči Za Vrt, Nastavljiva Osvetlitev Kota Travnik Lahka Nepremočljiva

€14.71

Na seznam želja

vrh

Opis izdelka


Sončni Vrt Svetlobo na Prostem LED Travnik Lučka Auto Delovnih 7 Barv Spremembe Sončne Luči Za Teras Pot Pozornosti

7 barv spremembe

Delovni način:7 barv spremembe ali popraviti eno barvno razsvetljavo

Bela+Toplo bela:

Delovni način:2 barv lahko izberete, neprekinjeno osvetlitev

Funkcija:

【Dve Dodatni Slogi】- Dveh stilov, ki so z različnimi barvami, da izpolnjujejo svoj različne zahteve.Pritisnite stikalo za spreminjanje načinov ali barve enostavno.Pritisnite stikalo gumb za vklop luči za prvo uporabo.To lahko SAMODEJNO vklopi ponoči in izklop ob sončnem z vgrajenim nadzor svetlobe senzor. 【Svetlo in Močno】To-tla luči je opremljen z 19 LED luči,zagotavljajo odlično osvetlitev ,ki je veliko bolj svetlejša od drugih podobnih LED osvetlitev na trgu.Namenjena za razsvetljavo up your outdoor prostor za dodatno varnost, ali kot naglas lučka za osvetlitev vaših dreves, grmovja ali vaš dom. 【Nastavljiv Namestitev】- kota sončnih reflektorji in sonce plošča se lahko prilagodi, če želite pridobiti popolno osvetlitev kota in najboljši solarno polnjenje učinek.Udobno uporabo kot Sončne Stene Luči z vijaki na steno ali Sončne V tleh Luči z vztrajanjem v tla. 【Visoko Kakovost in Nepremočljiva 】- Visoka kakovost z ognjevarne ABS materiala,IP65 Vodotesen , primeren za osvetljevanje dovoz, poteh, pločnikih, travnik, vrt, enostavno, da se ukvarjajo z vsemi vrstami vreme.

Parameter:

· Sončna plošča: 5.5 V/1.7 W · LED Količina: 9LED žarnica · Baterijo Parametre: 3,7 V 2200MAH 18650 polnilna baterija · Izdelek Material: ABS · Način delovanja: nadzor Svetlobe,sončne energije za polnjenje vgrajene baterije čez dan, osvetlitev vklopi se samodejno pri noč · * Nepremočljiva stopnja: IP65 · Čas polnjenja: 8 ur · Delovni čas:od 8-12hours · 2 Možnost Namestitve: 1. Pritisnite tipko"ON/OFF" gumb, da vklopite luči in svetlobe, v so, če vaš svetilke bodo prejeli najbolj sončno svetlobo. 2. Vstavite ubog na nitko in uporabite priloženi vijaki za pritrditev na steno.

Kako uporabljati:

Vklopite stikalo prvič, to ni obračunan v sonce in se samodejno deluje na noč.Lahko se nanašajo tudi na sončne celice, v temno in bi bilo delo.

Kaj je v škatli:

1 x Solarni LED Luči in Montažo opreme,Uporabniški Priročnik

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Sončne Celice Tipa Litijeva Baterija
Sončne Celice 5.5 V/1.7 W
Osnovna Vrsta 2G11
Uporaba Ograje Vrtne Trate Steno Solarna Razsvetljava Dekoracija Solarna pozornosti
LED Žarnice Količina 9 kosov LED žarnice
Vir Napajanja Sončne
Garancija 1 Leto
Telo Material ABS
Baterija Parametrov DC 3,7 V
Raven Zaščite IP65
Značilnosti Sončne
Material ABS
Čas Polnjenja 8 Ur
Certificiranje ROHS
Blagovna Znamka Ousam LED
Je Svetil Vključeni Da,
Vir Svetlobe LED Žarnice
Je Zatemniti Da,
Slog ART DECO
Napetost 3.7V
Delovni čas 8-12Hours
Številka Modela 1905

Podobni izdelki