Eletric Kitare Kitare Kabel na USB Vmesnik za Povezavo Kabel Adapter Avdio Priključek Diktafon za RAČUNALNIK/Computer Kitare Dodatki

€3.72

Na seznam želja

Strunska Glasbila

Opis izdelka


USB kitara povezavo kabel je profesionalno orodje, ki vam omogoča, da povežete vaš kitaro na PC ali MAC računalnik.Ta mini vmesnik povezave PC preko USB vrat, ne zahteva drugih orodij, vendar svojo kitaro.

Značilnosti:

Uporabljate prenosni računalnik, električna kitara in USB kitara povezavo kabel, odličen način za delo v zaprtih prostorih ali na prostem.

Stereo slušalke izhod omogoča visoko kakovost zvoka z računalnikom in se uporabljajo za spremljanje z aktivno spremljanje zvočnikov.

Visoko kakovostne komponente in izjemno robusten gradnjo zagotoviti dolgo življenjsko dobo.

USB pogon, brez zunanjega napajanja je potrebno; neposredno delo s PC ali Mac računalnik, ultra-low latency gonilnik za PC priložen.

Priključite vaš najljubši kitaro in vključite vaš PC ali Mac računalnik v kitaro amp in snemalni sistem brez potrebe po kakršni koli druge strojne opreme.

Specifikacije:

Material: plastika

Paket velikost: 240 * 160 * 20 mm / 9.45 * 6.3 * 0.79 v

Package teža: 60 g / 2.12 unč

Opomba: Zaradi različnih zaslon in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.

Package Seznam:

1 * Kitaro, Da Vmesnik USB Kabel

1 * Programsko opremo, CD z Gonilniki

1 * Uporabniški Priročnik

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Poreklo CN(Izvora)
Vrsta Avdio Kabel
Številka Modela Kitare Kabel

Podobni izdelki