[Sintron]Arduino Uno R3 Rev3 Razvoj Odbor ATmega328P ATMEGA16U2 AVR+USB kabel+sklic PDF datoteke za program starter brezplačna dostava

€10.69

Na seznam želja

Video Igre

Opis izdelka


[Sintron] Uno R3 ATMEGA328P + USB Kabel + Referenčne Datoteke PDF za Arduino je IDE

Pregled

Ta seznam je za [Sintron] Uno R3 ATMEGA328P + USB Kabel +Referenčne Datoteke PDF za Arduino je IDE

Popolnoma združljiv z izvirno Arduino UNO R3,smo tudi PDF datoteke za podporo vam .in 100% denar nazaj garancije !

S tem izdelkom , boste lahko uporabljali vse Arduino odprtokodno platformo za ustvarjanje ali izvedeti interaktivnih predmetov , to bo veliko zabave, medtem ko so ustvarjanje in učenje , zato le dobil to in zaženete tako , ponujamo tudi referenčne datoteke pdf, ki vam lahko pomagajo izboljšati spretnosti zelo hitro .po vsem , čas zadevah , prej boste lahko izboljšali svoje programing spretnosti , prej lahko ustvarite neverjetno projekte !

To je zelo dobra kvaliteta , če kupec ni zadovoljen vam zagotavljamo 100% denar nazaj.Tehnične Specifikacije

Mikrokrmilnik

ATmega328

Obratovalna Napetost

5V

Vhodna Napetost (priporočeno)

7-12V

Vhodna Napetost (omejitve)

6-20V

Digitalni I/O Zatiči

14 (od tega 6 zagotavljajo PWM izhod)

Analogni Vhodni Pini

6

ENOSMERNI tok na I/O Pin

40 mA

ENOSMERNI tok za 3.3 V Pin

50 mA

Flash Pomnilnik

32 KB (ATmega328), ki 0,5 KB uporablja za zagonski nalagalnik

SRAM

2 KB (ATmega328)

EEPROM

1 KB (ATmega328)

Ura Hitrost

16 MHz

Uno R3 Pinout Diagram

Package seznam & vključuje : Arduino-Združljiv Uno R3 odbora x 1 USB Kabel za Arduino Uno R3 x 1

Še Vedno Izgublja Svoj Čas ???To je razlog, Zakaj Bi morali Izbrati >

Po nakupu se obrnite na nas z naslovom "zahtevajo arduino pdf datoteke za začetek" , potem smo vam bo pokazal, kako za dostop do teh dokumentov PDF .tako lahko prihranite veliko časa za iskanje, ti!Dostava In Dobavni Politike

(1) VSE Elemente, ki bodo dobavljeni v roku 2 delovnih dni po tem, ko polna je prejel plačila ,vam bomo poslali vaše naročilo z najboljšo možnost za vas.

(2) Za NAS stranke , bomo poslali po USPS ali UPS , dobavni rok je običajno 2~4 delovne dni , bolje, da se obrnete na nas, najprej preveri, če imamo še vedno park v ZDA.

(3)Za druge države, stranke , bomo poslali po Naše Standardne Dostave , Vsaka parcela od nas bo imel številko za sledenje za naše stranke mir uma.

(4)ponujamo tudi Express Dostava Storitev (UPS/DHL/FEDEX./EMS) možnosti če potrebujete nujno.

(5)Kdaj je možno, da izpolnjujejo problem med dostavo, se je v tem primeru prosimo, poskusite, da nas kontaktirate za pomoč , bomo preučili in rešiti dostave problem.

Pogoji Prodaje

Internation Kupce Prosimo, Upoštevajte:

(1) Uvozne dajatve,davke in dajatve, ki niso vključeni v postavko ceno ali stroške dostave.Te stroške je kupec odgovoren,prosimo, preverite pri vaši državi carinski urad ugotoviti, kaj ti dodatni stroški bodo pred ponudb za nakup.

(2) Da bi posel lažje, bomo zapustili Postive Povratne informacije samodejno plačilo zbrišejo , vas prosimo, kontaktirajte nas, če ne boste zadovoljni.Prosimo, zaupajte nam morebitne težave lahko sporazumno rešiti s komunikacijo in prijazno pogajanja.

O Nas

(1) Smo specializirani v 3D in HDMI Izdelki, in je bilo na tem področju že vrsto let, imamo izdelke kot so 3D očala , HDMI video pretvorniki , video kartice , video konzole itd... 3C elektronskih izdelkov.

(2) upamo tudi, da smo ne le prodajo proizvodov , Namesto , upamo, da zagotavljajo strokovne službe za vse naše iskreno strank , in omogoča strankam, srečno in uživajte v čudovito življenje!

Povratne informacije

(1) prizadevamo si za zagotavljanje visoke kakovosti storitev za stranke , Če ste zadovoljni z našo storitvijo , vljudno prosim pustite nas pozitivne povratne informacije .Ko boste stopnja poštnine čas , boste morali vedeti, da je čas poštnine pomeni shiping in predajo čas , se bomo ladja vaše postavka v roku 48 ur,tako da je čas poštnine je zelo hitro , zato upam, da boste nam lahko pozitivne povratne informacije o ladijski čas.

(2) Naš opravljanje je, da enostavno in prijetno nakupovanje okolja za naše spoštovane stranke.Vaš recognization bo spodbujala nas močno in boljšim.Prosim email nas pred odhodom 1 ali 2 ocen,negativne povratne informacije, ali odprite katerega koli spora.

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Številka Modela UNO-R3
Blagovna Znamka SINTRON
Združljiv Znamko/Model NOBEN

Podobni izdelki