Kopalnica Brisačo Rack Stenske Prostor Aluminijasti Zložljivi Obračanje Tri Bar Brisačo Obešalnik Kuhinja Imetnik Blaga Accessorie

€11.08

Na seznam želja

vrh

Opis izdelka


Različnih velikosti in modelov, preberite podrobna spodnje slike

Namestitveni koraki 1.Prilepite bela pomožne nalepke 2.Lepilo v navpični smeri 3.Namestitev na steno in trdno stisnite za 30 sekund 4.Počakajte 72 ur pred uporabo Nasvetov: Prosimo, izberite primerno ravno trdo podlago za namestitev v skladu z zahtevami za namestitev površino.

Prosimo, bodite pozorni, da perforacija-brezplačno namestitev.Prosimo, oglejte si videoposnetek pred montažo.Stene površina mora biti ravna in močna steklo ploščice.Počakajte, da 3-5 dni po uporabi lepila na steno, in nohtov-brezplačno lepilo popolnoma posuši, preden uporabite!

Dimenzije naslednji izdelki so vse ročno meri.Tam je napaka v 1-2 cm.Prosimo, da upoštevate dejanski izdelek.Hvala, ker ste.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- O pošiljki 1. Prosimo, poskrbite, da bo vaš naslov v Alixpress se ujema s vaš naslov za dostavo, preden boste plačali. 2. Da bi dostavo vašega paketa, hitro in natančno, vljudno prosimo, da nas je zapustil telefonsko številko in zip kodo, ko ste plačali, cenijo! 3. Trudimo se po naših najboljših močeh vam najbolj zanesljiv, cenovno ugoden način dostave storitve.Ampak včasih mednarodnih dostave je zelo odvisna od Kurirska Podjetja in lokalne navade/dolžnosti.Če ne prejmete vaš element na čas, se nemudoma obrnite na nas za dodatno pomoč.Hvala vam za vaše razumevanje. 4. Uvozne dajatve, davke in dajatve, ki niso vključeni v postavko ceno ali stroške dostave.Te stroške kupca odgovornost.Prosimo, preverite pri vaši državi carinski urad ugotoviti, kaj ti dodatni stroški bodo pred ponudb/nakupu.

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Številka Modela TKLJ006
Dolžina <50cm
Blagovna Znamka ZISIZ
Končna Površina Electroplated
Material Aluminij Zlitine
Slog Fasion
Poreklo CN(Izvora)
Vrsta Brisačo Za Krožnike
Certificiranje CE
Brisačo Rack Tip Fiksna Frotir Imetnika

Podobni izdelki