Plaža Poročno Obleko Boho vestido de noiva Bohemian Čipke Poročne obleke Backless Špagete Trakovi V Vratu Poroka Oblek платье

€79.54

Na seznam želja

Poroke & Dogodki

Opis izdelka


1. Cena je samo za obleko, ki ne vključuje nobenih dodatkov, kot so rokavice, tančico in petticoat. 2. Smo lahko tudi, da velikost po meri brezplačno.To bo oblačiti bolj primeren za vas.Izbira po meri velikost treba meriti po velikosti. (Enota: cm/cm) 1) Bankrot = 2) Pas = 3) Boki = 4) z ramo ob Rami = 5) Kotanjo na tleh (brez čevljev)= 6) Višina(whitout čevlji)= 7) Čevlji višina= 8) Armseye(armhole)= Če bi dolg rokav obleka, naslednje velikost je tudi potrebno. 9)Bicep obseg(okoli na največjem del nadlakti)= 10)dolžina Rokav= 11)Zapestje obod= Nasveti: 1. Prepričajte se, da ste vzeli vaš meritve bos.Ne merijo več oblačila, razen spodnja oblačila. 2. Prosimo, ukrep vsaj dvakrat za natančnost. 3. Da bi se izognili velikost težav, vam svetujemo, da čipke nazaj.Če želite, zadrgo ali gumb, prosimo, ukrep jasno.Hvala!

Politika Vračanja

Bomo sprejeli vrne, če obleke, ki imajo težave s kakovostjo, narobe, čas dobave, prav tako imajo pravico, da zavrne nerazumnih vrne, kot so napačna velikost dali ste nam ali standardnih velikosti, kar smo naredili prav, ampak nudimo brezplačno meritev po meri.Prosimo, glejte spodaj za seznam vprašanj kakovosti, ki so v celoti poplačati za: Napačna Velikost, Napačne Barve, Napačen stil, Poškodovane obleko - 100% Vračilo denarja ali remake enega ali vrnitev 50% plačilo za vas, vam obdržati obleko.Na nalogu za vaše vrne ali zamenja, treba sprejeti, prosimo, pazljivo sledite naše vodilo: 1. Pišite nam v roku 2 dni od prejema obleko (prosimo, sporočite nam, če imate nekaj izjemnih primeru vnaprej), 2. Nam zagotavljajo, da so fotografije obleko, da dokaže, poškodbe ali slabe kakovosti, to velja tudi za velikost, ali nepravilen slog in barvo itd. 3. Vrne element, ki mora biti v odličnem stanju (kot nova), lahko poskusite obleko, a pazite, da ne raztegnete, ali bo vse umazano znamke, drugače to ne bo mogoče sprejeti. 4. Številko za sledenje vrne element, ki mora biti zagotovljena, skupaj z referenčno kodo izdal. 5. Če vam je ljubše, da izmenjava obleke, potem je razlika v ceni bo zaračunan če dražji.Naša prednost: delamo dolgo časa obleke za nekaj znanih blagovnih znamk, smo tudi dati obleke za oblikovalci v Evropskih in ZDA stranko, prosimo, zaupajte nam, naše močne ekipe lahko poskrbite, da vsako obleko, bo vaše sanjske obleke.

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Rokav Dolžina(cm) Brez rokavov
Poročno Obleko Tkanine Čipke
Postavka Vrsta Poročne Obleke
Zgrajena v Modrc Da,
Slike Dejanske Da,
Blagovna Znamka DLASSDRESS
Dekoracijo Appliques
Silhueta A-LINIJE
Modni Element Cut-out
Rokav Slog Špagete Trakovi
Vlak NOBEN
Pasu Naravni
Izrez Povodcem
Za Nosečnice Da,
Dolžina Obleke Tla-Dolžina
Nazaj Design Gumb

Podobni izdelki