5D Diamond Slikarstvo Zvezek Posebno Oblikovan Nov Turistov Mandala Diamond Vezenje Prodaje A5 Dnevnik, Knjiga Mozaik Slik Darilo

€8.56

Na seznam želja

Opis izdelka


A5 Zvezek DIY Ustvarjalne Posebno Oblikovan Diamond Slikarstvo Zvezek Dnevnik, Knjiga Vezenje Diamond Navzkrižno Šiv Božično Darilo Funkcije : DIY slikarstvo, iznajdljivost, lak s smolo, edinstveno lesk smole sequins je jarek, sveti v luči, to je trenutno najbolj priljubljenih DIY okraski.Tehnični podatki: Material: Knjiga + Smolo Nosorogovo Posebno Oblikovan Vaja Velikost: 142x207x8mm Diamant tip: Del vaja Nasvete: To je DIY diamond slikarstva, ni končal, ga morate izvesti sami.Opombe: 1. Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.Hvala! 2. Prosimo, dovolite 1-3cm merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

Dragi kupec, če niste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo, prosimo, kontaktirajte nas pred odhodom negativne povratne informacije, nato pa bomo poskušali naši moči, da reši težave in da ste zadovoljni.To je zelo pomembno za nas in hvala za vaše razumevanje.

Hvala za prihod in lep dan.Uporabljamo EMS /www.fijet.si Standardna Dostava/China Post Air Mail/CPAM/Fedex, glede na vašo lokacijo,in boste dobili številko za sledenje v 1-5 dni po dostavi.

To naredimo v sodelovanju z velik logistični ponudniki, kot je na primer Singapur Post, Correos, Posti Finska, SPSR, DHL in drugi.Če potrebujete prosimo, da nas kontaktirate, da izberete.

1.O naših diamond barve.

Večji velikosti, več barv.

2.Končal slikarstvo bo popolnoma enak kot naš prvotni sliki?

Tam bo barva razlika, ko diamanti proizvodnje,vendar je naš oblikovalec bo poskušal najboljših močeh, da bi svojo fotografijo bolje, prav tako bo imel velikost (1-2 cm)razlika, za platno.

3.Kako to storiti, če nam primanjkuje diamante?

Imamo 20-30% ekstra diamantov v vsak paket, imamo dobro kontrolo kakovosti, če ste našli pomanjkanje diamanti,smo lahko vam pošljemo brezplačno.Kontaktirajte nas za sporočila ali trademanager.

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Slog Evropa
Vrsta Debelo Da(>50 Kos)
Platno Pakiranje Metode Zavihal
Nastavite Vrsto Da,
Ime izdelka Diamond Slikarstvo Zvezek
Uporaba Diamond Slikarstvo Zvezek
Vzorec Tipa PORTRET
velikost izdelka A5
Diamantno Obliko KROG
Blagovna Znamka TAKEWEALTH
Lepljenje Površine Polno
Obrazec Enotni
Poreklo CN(Izvora)
Material Smole
Okvir Da,
Število Barv 1-30
Zunanje Embalaže, PAPIRNATA VREČKA

Podobni izdelki