HZMAN Talisman Pečat Salomona Šest Opozoril Star 12 Constellation Obesek iz Plemenitega Jekla Ogrlice 22+2" Verige

€5.77

Na seznam želja

Ogrlice & Obeski

Opis izdelka


Obesek velikost

Obesek velikost(Cca):4.1 x 4.1 cm / x 1.61 1.61 palčni Verige: 22" + 2 cm, veriga extender. 5,0 mm Široko Povezavo verige.

Kovine:

Nerjavno Jeklo je robusten in ne bo tamnjeti ali rje enostavno, to je enostavno, da maitain in idealno za dolgotrajno nakit modelov

Paket Je Vključeno:

1 x Obesek 1 x Pridejo s 24 Cm Visoke Kakovosti Trajne iz Nerjavečega Jekla Povezavo Verige 1 x Vključno z lepim darilom polje natisnjene z Imenom "HZMAN" logo.V primeru, da ga kupite kot darilo - ste lahko prepričani, da izgleda lepo.

HZMAN Nakit Podjetje

HZMAN Nakit je znana nakit blagovne znamke .Nudimo najboljšo storitev,100% zadovoljni razprodan storitev.Obljubimo, da bomo uporabili Dejanske opis, pravo fotografijo.Prosimo, da skrbijo za nakit, velikost, ko jih kupite.HZMAN je blagovna znamka, ki je zaščitene z ameriško Zakonodajo o Blagovnih znamkah.Vsi izdelki se prodajajo po HZMAN samo.

Zahvaljujemo se vam za obisk HZMAN Nakit.Smo specializirano za nakit izdelavo.

Če vam je všeč ta izdelek, vam svetujemo, da ga dodate na seznam želja zdaj, tako da bomo obvestili takoj, ko je za popust.In lahko kliknete je naša blagovna znamka, ki je na vrhu naslov; lahko najdete več nakit z visoko kakovost in razumno ceno.Če imate kakršno koli vprašanje ali nasvet, prosim, vas prosimo, da nas obvestite, lahko dobite odgovor v 24 urah.

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Blagovna Znamka HZMAN
Slog Hiphop/Rock
Spol Unisex
Številka Modela p7101
Obeski Vrste stran
Združljivost Vsi Združljivi
Kovine Tipa Nerjaveče Jeklo
Material Kovine
Postavka Vrsta Obeski
Obliko\vzorec KROG
Fine ali Moda Moda

Podobni izdelki