Večnamenska Ženske Slame Vrečko za Shranjevanje Plaži Bambusa Torbici Ramenski Tote Vrečko Ličila, Kozmetika Organizator Rattan Vrečke

€9.60

Na seznam želja

Opis izdelka


Opis Izdelka:

Spol:Ženske

Okras:Noben

Slog:Priložnostne

Vzorec Tip:Trda

Zapiranje Tip:Rattan Zaponko

Material:100% Naravnega Ratana & 100% Ročno

Torbice Tip:Messenger Vrečke

Premer:20 cm

Debelina:8 cm

Značilnosti:

1.Ročno & Narave: Naše rattan okrogle vrečke, ki so narejene v Vietnamu, in oblikovana z naravnega ratana vlaken z izdelavo handwoven plesti.

2.Priložnost, ki se Uporablja: Modna in elegantna, idealen za potovanja, delo, nakupovanje, zmenki, stranke ali druge vsakdanje priložnosti.

3.Edinstveno Darilo: Eleganca načrt s lepe izdelave je naš handwoven rattan vreča je kot nalašč in forgettable izbira darilo za ženske.

4.By z uporabo naravnega materiala in zdravljenje, naše rattan vreča je naravnega ratana slame vonj, tako da ga lahko uporabite takoj in nositi kjerkoli, kadarkoli in samozavestno.

5.To slame rattan crossbody vrečko bodo pomagale okrepiti vaš modni stil.Predstavljajte si, kako impresivno ste v vsem oči, ko hodiš dol na cesto ali na plaži.

Paket Vključuje:

1 x Žensk Rattan Vrečko

Opomba:

(1) O velikosti: proizvod velikost, merjeno z roko.Prosimo, pozorno primerjajte velikost pri nakupu.Ker je vsaka oseba, ki je metoda merjenja je drugačen in merilnik, ki je drugačen, nekatere napake so normalne.

(2) O barvna razlika: trudimo se, da bi sliko blizu pravi stvari, vendar je barva razlika posledica objektivnih razlogov, kot so se osvetlitev zaslona ne moremo povsem izogniti.

(3) O ramenski trak: dolžina ramenski trak je približno 120 cm / za 47,2".Usnja plečetom traku in sponke je PU usnje, ki je okolju prijazen in trajen.

(4) O vonj: težka in trajne rattan, je bil obdelan z visoko temperaturo zaplinjevanja zdravljenja, in to je tudi rahel dimljen vonj, ki je neškodljiv za telo in bo razpršen.

(5) O uporaba: Zaradi materialne učinke, ne uporabljajte ga pri nošenju oblačila, ki je enostaven za kljuko, kot so čipke, vezenine, ali svile.

(6) O pomanjkljivosti: Ker je torba je ročno izdelan leseni izdelek, lahko pride majhnih napak (tkane prazni, ali neenakomernih barv, asimetrija, itd.), ki so običajne pojave in ne bo vplivala na uporabo.Prosimo, da previdno pred nakupom, če vas moti.

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


vzorec Tri-dimenzionalni Tip
Razvrstitev Vaccum Stisnjena Vreča
Specifikacija 28*23cm
Vrsta Shranjevanje Vrečk
Blagovna Znamka BUBM
Obrazec Tri-dimenzionalni Tip
Izdelek Materino Mleko Vrečko Za Shranjevanje
Oblika KROG
Rastlinskih Vlaken Tipa Rattan
Zmogljivosti 200 ml
Številka Modela Rattan Vrečke
Uporaba Manjše izdelke
Uporablja Prostor Omaro
Funkcija Na zalogi
Debelina 12 žice
Material Rastlinskih Vlaken

Podobni izdelki