Destilacijo Element Kocka 10 mm Darilo Gostoto Periodnega Kovinski Do 99.99% Čistost Cu Titana, Volframa Železo KOMPLET 9 KOS FBA Darilo

€5.46

Na seznam želja

Orodja

Opis izdelka


OPISI

Specifikacije:

Vsako kocko je vtisnjeno element, simbol,atomsko število, relativne atomske mase in čistosti.

Vloge: Ti ročno izdelani kocke so narejene iz čistega elementa.Z dobro površine, ki se ukvarjajo bodisi polirani ali kovinski znamke, so samo lepih umetnin.So kot nalašč za element zbirke, zaslon, hobiji, DIY, poskusi, promocijsko darilo, dober dodatek k mizi itd.

Če vam je všeč kocke, ne pozabite, da preverite naše pisane Niobij kocke.

*Prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate, za večino bi cene.

To je veliko cenejši kot Amazon cena.

Na zalogi.Običajno ladje v 2 do 3 dneh.

Podrobnosti Izdelka

O Ladijski

1. Ponujamo brezplačno dostavo za večino izdelkov.Nekateri so s gospodarstvo dostava in nekateri so z express dostava.

2. Samo sledljiv priporočeno pošto bo uporabljamo za naročila.Številko za sledenje pa bo posodobljeno v vrstnem redu, ali v vrstnem redu, ko sporočilo odpremo narejen.Ogledate si lahko informacije o sledenju po nekaj dni po tem, ko številko za sledenje po pošti.Vas prosimo, da nas kontaktirate za pomoč, če jih ne boste mogli, da bi spremljali vaše paket.

3. Za gospodarstvo dostave, obstaja veliko možnosti, vključno z www.fijet.si Standardne Dostave, ePacket, Singapur Post, Koreja Post, POS Malezija, Posebno Linijo Yanwen, POST NL, Turčija Post, itd.Večina paketov je mogoče dostaviti v 10-35 dneh, vendar se za nekatere države, gospodarstva dostave lahko traja do 60 dni (Brazilija lahko traja 90 dni).Prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate, če smo lahko za kakršno koli pomoč.

4. Za express dostava, FedEx, IE&IP, UPS Ohranjevalnik&Hitrem, DHL, DPEX se večinoma uporabljajo.www.fijet.si Premium Dostave, EMS, Yodel, SF Express so na voljo tudi.Express dostava ponavadi traja 4-12 dni za dostavo.Za magnetov, lahko traja 1-2 dni.

Kontaktirajte Nas in Povratnih

Strank povratne informacije so za nas zelo pomembno in upamo, da boste lahko pustite nas pozitivne povratne informacije.Mi bi pustil veliko povratnih informacij, preveč.

Če imate kakršnakoli vprašanja o naših izdelkih ali naročanje se lahko obrnete na nas Obrnite na Prodajalca na spodnji ali zgornji levi strani strani izdelka, ali pa Kliknite za Klepet na zgornji levi strani spletne strani.

Če ste prejeli vaš izdelek z zadovoljstvom, prosimo, shranite naši trgovini in priporočite nas vašim prijateljem.

Če imate kakršna koli vprašanja o izdelku prejeli, prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate.Mi bi odziva pravočasno in potrudili, da izpolnimo vaše želje.Delamo naših najboljših.

Minimalna Količina Naročila

Nimamo MOQ še ceno za večino, da je precej manj, kot je majhno zaradi razlike v stroških proizvodnje.Smo proizvajalec in dobavitelj Redkih Zemeljskih proizvodov in meterials, kot so Kovine, Zlitine, Oksidi.Poleg Titana fastners, ki meri Titana deli so na voljo tudi.Prosim, vas prosimo, da nas kontaktirate, za citatom, če imate kakršne koli druge potrebe povezane.

Damo za 30-Dnevno brezpogojno zameno za vračilo storitev, garancije, čeprav se je izdelek prišel v odličnem stanju.

NAKUPOVANJE PRI NAS, NAKUPOVANJE BREZ TVEGANJA!

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Funkcija V Celoti Ročno Izdelani, Dobro
Certifikat Analize Lahko, pod Pogojem,
Vrsta Drugo
Dimenzije 10x10x10 mm
kovine Ogljika, Aluminija In Niklja Co
Materiali Element
Paket Nevtralno embalažo ali Zaprti
Številka Modela ELEMENT ZBIRKE
Oblika Gostota Čiste Kovine Kocka
Uporaba Kiparstvo Element Snovi
Količina 9 Kosov
Aplikacije Zbirke, Hobiji,Darilo
Poreklo CN(Izvora)
Drugo Snovi Znanstveniki,Chem
Sestava Čiste Kovine
Material Titana Jekla

Podobni izdelki