Izobraževalne Igrače, Konstruktor Mestni trg 140/200pcs Velikih Gradbenih Blokov Darilo Za Otroke Oblikovalec gradniki ABD Grad

€24.77

Na seznam želja

Model Stavbe

Opis izdelka


Izobraževalne Igrače, Konstruktor Mestni trg 140/200pcs Velikih Gradbenih Blokov Darilo Za Otroke Oblikovalec gradniki ABD Grad Konstruktor DIY Opeke

Specifikacije: vrsta Izdelka:Grad DIY Bloki(Velika Velikost) Starost: 3+ let Kos:140pcs/200pcs Material:ABS Barva:Naključno Barvo, Velikost:Kot slika prikazuje Paket Vključuje: 1. Sklop: 140pcs DIY Bloki(Vrečah) Set 2: 140pcs DIY Bloki(Boxed) Set 3: 200pcs DIY Bloki(Vrečah) Set 4: 200pcs DIY Bloki(Boxed) Opomba: 1.Prosimo, bodite pozorni, da izberete embalaža in količina želite 2.Lahko pride do nekaterih napak na velikost izdelka, ker je ročno meri. 3.Če imate kakršno koli vprašanje o tem izdelku, se najprej obrnite na nas.Bomo poskušali naše najboljše, da bi to rešili.Hvala!

Trgovina na debelo in padec ladijskega prometa so tako pozdravil.Naše blaga so zelo ustrezno, prosim, vedite, nakup, mi bo takoj ob dobavi.

1.Na debelo,vam bomo ponudili popust.Za padec ladijskega prometa,smo lahko pošlje blago, da vaše stranke, ki so neposredno in ne puščajo informacij o nas, če bi radi. 2.Zaradi Politike, prosimo, da nam vaše polno ime, če ste Rusijo.Zahvaljujemo se vam za vaše sodelovanje. 3.Zaradi Politike, prosimo, pošljite prejemnika osebno davčno številko, podatke (CPF) natančno če ste v Braziliji. 4. Če posel je v hongkongu in na Kitajskem državni praznik, ravnanje čas bi bilo treba odložiti.Prosimo za razumevanje. 5.Če vaš nakup zaščito čas izteka, se, prosimo, obrnite na nas in mi vam lahko pomaga, da ga razširi.

O Plačilu

1. Sprejemamo Alipay na www.fijet.si.Obstaja veliko načinov plačila, ki so na voljo na www.fijet.si.kot so kreditne kartice,Visa, Mastercard, Qiwi , v realnem času, Bančno Nakazilo, brez povezave plačila (nakazila in Western Union).Lahko izberete način, ki je najbolj primerno za vas. 2. Vsa plačila se sprejemajo preko varnostnih plačilnih procesor DEPOZITNI. 3.Plačilo mora biti vložen v 3 dneh po mestu naročila.

O Pošiljki

1.Naročila se obdelujejo pravočasno plačilo po preverjanju. 2.Smo le ladja potrdila, da naslov, Pls preverite, ali je vaš naslov, se mora ujemati vaš prejemnika naslov. 3.Običajno priporočamo vam, našim strankam, da izberejo www.fijet.si Standardna Dostava za dostavo, ki je najcenejši in hiter način tukaj, In ga lahko spremljate tudi na spletu, ko dostava. 4.Storitev Tranzitni Čas, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo.Predvsem v času turistične sezone. 5.Če še niste prejeli naročilo v roku 60 dni od plačila, pls obrnite na nas.Bomo spremljali dostava informacije in odgovor, da boste čim prej.

Politika Vračanja

Če izdelek prejmete ni, kot je opisano ali nizke kakovosti, Nam obljublja, da boste lahko vrnete, preden bi zaključek (ko kliknete "Potrdi Naročilo Prejeto" ali presega potrditev časovni okvir) in prejeli polno vračilo.Vrnitev ladijski promet pristojbina se plača za vas.Ali se lahko odločite, da izdelka in se strinjate, se znesek za vračilo neposredno s prodajalcem.

O Povratne Informacije

1.Če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitve, prosim, pustite 5-STAR POZITIVNE POVRATNE informacije, kot tudi kupca, ki kažejo, hvala za vaš nakup. 2.Pls stik z nami prvič, če niste zadovoljni s točko, ko prejeta, vam bomo ponudili zadovoljivo rešitev, preden vaš dopust kakršne koli povratne informacije ali spor, Hvala za vaše prijazne razumevanje!

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


igrače izobraževalne igrače
Tema Stavbe
Starostni Razpon 2-4 Let
Opozorilo ne jejte in ne/ne jesti,daleč ogenj
Spol Unisex
konstruktor Mestni Trg
Blagovna Znamka Hui Cheng Igrače
Plastika Tip ABS
Material Plastični
Količino Predmetov v Set 140pcs/200pcs
Vrsta izobraževalne igrače
Številka Modela 1005
Lestvica 1

Podobni izdelki