Profesionalni Ročni Brivnik Naravnost Rob Oster Barber Britev Zložljiv za Britje, Britje Brado Rezalnik imetnika

€10.70

Na seznam želja

vrh

Opis izdelka


Uporaba, zložljiv britvice je bolj posebno, in učinek je res boljša od vseh britje izdelkov.Če imate čas, za vaš obraz z bodečo je res poslastica.Če ga uporabljate za britje, bodite pozorni na navodila.Umijte lase prvi, potem pa se uporablja toploto za mehčanje las.Namažite z milom pene ali krema za britje, preden začnete britje.Po britju, je najbolje, da uporabite ga vroče, nato pa uporabite nekaj vlažilne izdelke, ki adstrigentno kože.Opomba med delovanjem: 1. Hranite britev kota na 25-35 stopinj.Ta kot je razmeroma čisto v primerjavi z drugih zornih kotov. 2. Uporabite svoje roke, da ga na kožo, toliko kot je mogoče, preden britje, sicer majhne rane so verjetni, 3. Strganje vzdolž smeri rasti dlak.Na splošno, če je rezilo je oster, bo treba očistiti enkrat.Če je koža nagubana in ni čisto.Potrebujete za strganje ga še enkrat in spet nazaj.Res ne dela.Po povratne strganje, gladko znova.Bodite previdni z nožem na začetku.More umreti-pripravi, da bo prišel ven nož roba, ko se dotakne.Tako dolgo, kot rezilo je oster, ne bi smelo biti nobenega problema.

Brezplačno logotip

Mi vam lahko pomaga označite vaš najljubši besedilo ali slike brezplačno.Vendar le v rdeče polje, kot je prikazano na sliki.Ko plačate, da, se prepričajte, da nas opominjajo, ker mi je ladja zelo hitro

Krače

Ročaj je narejen iz lesa, ima odličen občutek in videz, in vsak nož je skrbno spolirana.Bi bilo bolj primeren za vaše dlani in lepa, ga ne držite v roki in občutek kot del vašega telesa

rezilo

Rezilo je iz ogljikovega jekla za ročno poliranje, in površina je svetlo in krog, brez dodatnih robov in vogalov, tako da ste lahko prepričani, da jo uporabite.Njena odpornost proti koroziji zagotavlja tudi uporabo britvice.

Blagovne znamke

XUAN FENG znamko je lastno blagovno znamko Guangzhou Xifeng Trading Co., Ltd.Xuanfeng orodja večinoma vključujejo las škarje, kratkih nožev, sablje, zložljiva noži, metulj kuhinji noži in noži.V Xuanfeng blagovne znamke spoštuje načelo, z uporabo visoko-kakovostnega jekla ustvariti visoko kakovostne izdelke.Tako izdelek je ročno preizkušen.

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Velikost razor
Tip 2
5. vrsta
Tip 3
Material Nerjaveče Jeklo
Poreklo CN(Izvora)
Tip 4
Postavka Vrsta razor
Uporaba Pod pazduho
Spol Moški
Tip 1

Podobni izdelki