Zimski TEAM 2019 ČRNO Termalno Runo Kolesarski Dres Kolesarske Hlače Komplet Moški 20 D Blazine Ropa Ciclismo Kolesarjenje Obrabe Maillot Culotte

€18.98

Na seznam želja

Opis izdelka


Opomba:

1. Sprejemamo mešana naročila , prosim, pustite upoštevajte, ali nam pošljite sporočilo na trademanager, da nam poveste, velikosti, ki jo želite uporabiti za Majice in hlače/kratke hlače.Kot "XXL za Dres in XL za Hlače"

2. Mi lahko prilagodite vse vrste pro team kolesarski dresi, prosim sporočilo na nas, če želite po meri element, vam bomo poslali povezavo za nakup, in mi bomo poslali kot vašo zahtevo, hvala.

3. Ker je časovna razlika, vse vaše sporočilo bomo odgovorili v 24 urah .

Prosimo, obrnite se na našo velikost measuremeents pred nakupom.

Ne izberite neposredno po vašem navade.

Opozoriti:

1. Prosimo, počakajte za morebitno 1-3 cm razlike v meritvah in imejte v mislih, da barva je lahko nekoliko off zaradi

razlike v zaslone in monitorje.

2. Končno barvo, prosimo, obrnite se na naš dejanski blaga.Prosimo, da to vedo, preden ga kupite.Hvala !

3. Sliko prikažemo je 100% Pravega Predmeta za Fotografijo.

Velikost Grafikona

Priporočena Velikost

Priporočena Velikost Iz Naše Stranke, Kupite V Našem Podjetju Bofore.Za Kratek Rokav Sklopov.

Material:

Dihanje Tkanine Design z dobro funkcijo za vodenje sušenje in kul in bolj udobno.Ultra-lahkega materiala, ki je znoj-absorbent, vlago wicking, svilnata in elastična.

Zgornji Material:

100% Poliester;

Hlače Material:

80% Poliamid + 20% Lycra, naš Kolesarski dres komplet je zasnovan za udobno nositi, in so v celoti dihanje, lahek in enostavno izboljšate znoj prenos in sprostitev, vodenje, vas suho in udobno med najdaljša kolesarska vožnja!

Namenjen tako za moške in ženske, naše hlače so natančnost inženirstva, 3D stitched oblazinjen pad, ki zagotavlja dodatno podporo in odpornost proti trdo, neprijetno kolesarskih sedežev, in lahko pomaga razbremeniti skupnega in kolk bolečine po dolgih vožnjah.

9D/12D/16D Gel Blazinico:

Ni razlike, le različne barve.Edinstven Gel Blazinico z Multi-Hlajenje luknjo, ohraniti sušenje in anti-bakterijsko

Vrnitev:

1. Če je predmet, ki ste jo prejeli, je nesprejemljivo v okvari, pokvarjen, ali out of order, pls da nas o tem obvestite v roku 3 dni za dostavo . 2. V primeru, da teh neprijetnih stvari se dogajajo, upamo, da se kupec in dobavitelj lahko aktivno obveščanje rešiti spora na prilagodljiv način.Obljubljamo vam, da bomo delo zadovoljivo rešitev.Predstavitev in Prodaja Točk: Mi lahko prilagodite vse vrste pro team kolesarski dresi, prosim sporočilo na nas, če želite po meri element, vam bomo poslali povezavo za nakup, in mi bomo poslali kot vašo zahtevo, hvala.Blagovne znamke Story & Kupca Povratnih PRIDRUŽITE SURPASSINGLY OBLAČILA!PRIVILEGE CLUB NA www.fijet.si.SURPASSINGLY OBLAČILA!!!, ustanovil Sandy, je Kitajsko Znamko rojen na www.fijet.si na Sep 2015 .V manj kot 4 letih smo zrasli od $0 $5 M in od 1 do 10 ljudi.Naša glavna blagovna Znamka je "SURPASSINGLY OBLAČILA" in smo eden od najboljši Prodajalec na www.fijet.si.SURPASSINGLY OBLAČILA!!je dobro vedeti blagovne znamke na www.fijet.si za število privržencev, več kot 20000. NUDIMO DOSTAVA PO CELEM SVETU.Naši izdelki dobil 1.0000.000 envies in smo prodali skoraj vse vrste team kolesarski izdelkov!SURPASSINGLY OBLAČILA!!ponuja 365 dni službo.Obdelava naročila čas je med 3 in 5 dni in mi ladje tudi v nedeljo.Iščete lahko tudi naše blagovne znamke SURPASSINGLY OBLAČILA za več izdelkov na www.fijet.si

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Zadrgo Dolžina Polno
Spol MOŠKI
Številka Modela Cyling Določa
Rokav Velikost Dolg Rokav
Kolesarski Dres Pad Slog GEL Dihanje Pad
Material Poliester in Lycra
Fit Ustreza manjši kot ponavadi. Prosimo vas, da preverite ta trgovina je velikosti info
Jope Materiala 100% Poliester
Hlače Materiala 80% Poliestra in 20% Stretch & Spandex
Vrsta Postavlja Majico
Sezona Pozimi
Blagovna Znamka Surpassingly Oblačila
Prodajne Metode, Ki Se Tovarniško Neposredne Prodaje

Podobni izdelki